11/28 anonim válasza:
Lehet akár mekkora is,ebből csak az első 5-6 cm a fontos.
A tökeiddel miért nem kérkedsz,ott tényleg fontos a nagyság,mert a "lőszert" azok termelik .Üres csővel nem lehet ám lövöldözni .
12/28 szamo77db válasza:
Szerintem szórakozik velünk a kérdező. Nem tudom elhinni a kérdést!
13/28 anonim válasza:
11, engem nőént nem zavarna ha nem jönne belőle semmi, de ugyanúgy élvezné a szexet. Szeretem a spermát, de egy kicsi pénisz nagyobb gond mint hogy nem folyik ki belőle semmi.
Az első 5-6cm fontos? Te kislányokat dugsz? A 20cm pont jó.
Amúgy lehet nem kamu, egyik partnerem mesélte hogy neki is megnőtt már 13-14 évesen.
14/28 anonim válasza:
#13! Én kívánom neked, hogy mindig 20 cm mélyen legyenek benned! Ha Te azt tudod élvezni a kb. 10 cm hosszú hüvelyeddel.......
15/28 anonim válasza:
13 as ,ha ismernéd a pénisz felépitését,idegrendszerek elhelyezkedését,azok mire,és hogy reagálnak,nem kérdezted volna ,hogy kislányokat dugok e .Csak ugy irogattok tudatlanul a vak világba .
16/28 anonim válasza:
Volr már bennem +20cm is... Vegyél egy 23 cm-es dildót ás legközelebb kérdezd meg pár partneredet hogy benne van-e hogy imitáljátok vele a szexet.
17/28 anonim válasza:
16 os nem kell kérkedni,hogy neked a torkodig is fel mehet .
Ha élvezed a nagyot,mezőhegyesen mindig megtalálod .
18/28 anonim válasza:
Overdosenak jó dolga lehetett anyáddal
19/28 anonim válasza:
Nem normális. Én 14 évesen 150-160cm voltam.
20/28 anonim válasza:
Nézd meg a collstokot! Én anno vettem olyant, ahol a számok feliratozás hibás volt. Esetleg vedd fel a szemüveged, de ne játszd a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!