Mit fog csinálni az urulógus?
Sziasztok.Holnap megyek urulógushoz,azzal a bajommal,hogy fáj a herém.
Azt szeretném kérdezni,hogy a doki mit fog csinálni,hogyan vizsgál meg?
Csak a heréimet nézi meg,vagy mindent?
Olvastam,hogy ilyen urulógiai vizsgálaton a péniszen lévő lyukon is benéz,azt meg nagyon nem szeretném,mert nagyon kellemetlen lehet.
Kicsit hülyén írtam le,elnézést kérek ezért,csak nagyon izgulok emiatt :/
Köszönöm a válaszokat.
Nem :) a herét tapintással nézik meg.
Az a kérdés,hogy csak azt vizsgálják-e.
Hány éves vagy?
Én ugyanezzel voltam idén, és semmi ijesztőt nem csinált
19/f
18 éves vagyok,akkor csak heretapogatásra számíthatok? :)
Ezzel megnyugodtam.
Nem fog péniszeden lévő lyukat nézegetni. Abból kenetet szoktak venni, de mivel nem az a problémád a hímvesszőt nem is fogja nézni.
Bemész. Felfekszel az asztalra póló fel, gatya le. Megtapogatja a heréidet. (Ultrahangra nem küld! Minden szakrendelőben van már ultrahang készülék az urológusoknak a kórházakban. Kivétel, ha valami nagyon pici kis községben mész el, max akkor nincs. Megnézi a vesédet UH-val, a hólyagot esetleg, és maximum a heréket, ha szükséges. Ha olyan jellegű a probléma, pl nem visszér akkor a prosztatádat is megfogja mivel attól is lehet herefájdalom.
Na,én ezért mentem magánba anno urológiára,mert ott elfüggönyözve a vizsgáló és csak az orvos megy be.
De a herét fogja manuálisan és esetleg ultrahanggal megnézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!