Az baj ha nagyon folyik? (részletek lent)
Amikor kivertem akkor a hasamra mentem el és akkor vettem észre hogy nagyon folyós mintha félig víz lenne és csorog de nagyon...:S
Eddig nem csináltam mivel a barátnőm megoldotta és ezért nem vettem észre :S remélem hogy nem annak a jele hogy meddő vagy mi vagyok :S segítsetek:)
Jaj, ne már! Ne ijesztegesd szegényt, előző!
Nyilván hisz vmit nemtomhányévesen, és fél. Ez olyan, mint amikor vki azt hiszi rákos, csak mert "vmi fehér" jött ki a répájából! Tévhitek és sztereotípiák.
Hány éves vagy, Kérdező?
Mi miatt hiszed ezt, hogy meddő lennél, csak mert folyós az ondód állaga? (Egyébként nem, sőt, pont ellenkezőleg...)
Üdv: EE
19 vagyok :)
Hosszas keresgélés után találtam erre választ :D
Minél folyékonyabb annál jobb mert ez biztosítja a kellő síkosságot a női petesejtig a spermiumnak :)
Azért köszi a megértő válaszokat :) igen...szerintem az ember általában megijed amikor elváltozást észlel a szervezetében :)
Na várj!
Sztem te itt keversz vmit!
Amit te mondasz, az az előváladék, a prosztata és az ondóhólyag váladéka, ami megsíkosítja a makk felszínét a pénisz hüvelybe hatolásához.
Ugyanez az előváladék -- miután keveredett a mellékheréből érkező spermiumokkal -- képezi az magát az ondót. Ez az anyag biztosítja a spermiumok életbenmaradását (nem a síkosságát) a hüvelytől a petesejtig.
Ha csak előváladék jönne, az már régen baj lenne, te pedig azt mondtad, hogy... "Amikor kivertem akkor a hasamra mentem el" ... vagyis, orgazmus következett be. Az előváladék orgazmus bekövetkezése előtt néhány másodperccel buggyan ki a húgycsőből néhány csepp formájában és széjjelfolyik a makk felszínén.
Ha az ondód túúúlságosan ragacsos, összeálló, nem pedig hígabb, viszkózusabb, akkor van esetleg okod megijedni, mert akkor az egyébként életképes spermiumok életben maradása is veszélybe kerül. Igyál csak bő folyadékot! :-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!