Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés
Kamasz fiú vagyok, tegnap megúsztam egy pánikrohamot teljesen, nem volt gond. Ennek örülök, és a pszichoterápiámnak köszönhetem. De amikor kezdtem rosszul lenni a tricepszem könyököm felőli oldala elkezdett fájni. Nem nagyon erősen, de kellemetlen volt. Aztán a gerincemnél egy nagyon erős szúró fájdalmat éreztem, és nem bírtam felemelelni a kezem olyan 5 percig. Szívgondjaim vannak, és a gerincemnél a fájdalom a szívem mögött volt, ezért aggódom, hogy mi van, ha volt valami?

2016. aug. 9. 10:29
 1/2 A kérdező kommentje:
Jaaa, igen. Gyógyszert minimálisat szedek a pánikbetegségemre, ha számít. De nem tudok róla, hogy az antidepresszívumom és nyugtatóm bármilyen ehhez hasonló mellékhatással rendelkeznek. Magánpszichiáter gyógykezeli a pánikbetegséget, pszichoterapeuta végzettséggel is, és mikor a panaszomat elmondtam, és rögtön a recepttömbjéért nyúlt, megkértem, hogy ne. Megkérdezte, miért. Elmondtam, hogy pontosan tudom, hogyan hatnak (valóban, már évek óta pszichiáternek készülök, és a pszichofarmakológiát különösen szépnek találom), és nem szeretnék több mellékhatást. Ez az egyik. Másik, hogy tudom, hogy nehezebb, de kevés gyógyszerrel szeretnék meggyógyulni, és a tegnapi roham is már 2 hónapja az első lett volna, de sikerült elejét vennem. Szóval szedek, csak keveset és gyengét. :)
2016. aug. 9. 10:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Kardiologie vagy kiroprator esetleg tobbet tudna segiteni
2016. aug. 9. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!