Ez mi lehetett maszturbáláskor?
Figyelt kérdés
Nagyon régen mikor gyerekként maszturbáltam, és még nem volt magömlésem, akkor egy idő után fehér habos állagú valami jelent meg a makkomon. Mi volt az?2016. jan. 6. 15:35
2/7 anonim válasza:
Némi prosztata nedv megjelenik,és ezt habossá is lehet verni .Mint a tojás fehérjét .
3/7 anonim válasza:
0 pontoz írj jobb elfogadható választ !Értelmesre én is vevő vagyok .
Amig ilyen nincs,a 0 nál is lejjebb vagy .
4/7 A kérdező kommentje:
A második válaszadó válaszát valószínűbbnek találom, de mindenkinek zöldet adtam.
2016. jan. 6. 18:04
5/7 anonim válasza:
Köszi kérdező !
Nekem szinte minden válaszom "0"itt ,de ettől még jók !!
6/7 anonim válasza:
Kérdező ,itt "harcolni " kell a megbuvó szemét ládák ellen,akik le akarják járatni ez az oldalt .
Én mindent meg is teszek ,hogy az ilyenek eltűnjenek erről az oldalról.
Ők ezt lehetetlennek tartják ,de majd szembesünnek vele ,csak idő kérdése .Akkor csodálkoznak el ,ilyen is van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!