Miért érzem ezt maszturbáláskor?
Most tompa, vagy szúró? Nem mindegy. Ha tompa, akkor olyat én azelőtt éreztem, mielőtt észrevettem, hogy lágyéksérvem lett.
Ha viszont szúró, akkor inkább az ott futó herevezetékből eredhet. (Csavarodás, valami gyulladás, ilyesmi.) A lényeg, hogy mielőbb nézesd meg egy orvossal!
Bocs 1 es ,de nagyon mellé beszélsz a válaszodban .
Aki elolvassa mik is játszódnak le elélvezés előtt,ilyenek eszébe sem jutna .Az elélvezés nagyon bonyolult egy folyamat .Nagyon sok izom vesz ebben részt,ez egy munka számukra .Az elélvezés egy nagy közös munka,vannak gyengébb izmok is amelyek igy reagálnak rá .
Semmilyen gond nincs a vezetékekkel .Én még a prosztatát sem zárnám ki,a szúró érzés okozásával .
Prosztatára azért nem gondoltam (még), mert az úgy tudom, hogy máshol van.
Amúgy ha már szóba jött, akkor pisilés viszonylag sokáig tart, és van úgy, hogy azt hiszem, hogy kifogyott, de mégis jön még egy kisebb adag utána. Ez vajon mennyire természetes? Rég így van amúgy.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!