Normális hogy a barátomból csöpög az előváladék?
teljesen normális
legalább nem kell síkosítóra költeni :D
Mivel folyásról írsz:
Lehet korai magömlése, csak esetleg erről nem mer, nem tud neked beszélni.
Lehet vizelet is, csak azt előváladéknak gondolod, gondoljátok. A kis mennyiség természetes. A nagyobb mennyiség utalhat betegségre.
Lehet más betegség, zavar is a háttérben, de már a korai magömlés is maga a pszichoszexuális fejlődés zavarába tartozik.
Ülj le vele és kezdeményezz egy nyílt és határozott, szókimondó beszélgetést erről. Előtte olvas a neten a korai magömlésről is, hogy jobban képben legyél. Segítsd őt a meghallgatásoddal, megértéseddel. Aztán nézzétek meg a neten, hová tud, tudnátok fordulni, ha erre szükség lenne.
Acsi, nem vilagos, hogy mikor folyik neki?
Amikor aladnyul vagy meglat sexi fehernemuben flangalni?
Vagy amikor kiviszi a szemetet vagy nezi a hiradot? Nem mindegy!
Elobbi normalis, utobbi nem az!
Nekem volt korai magömlésem, csak úgy, spontán is sokszor, amikor levittem a kutyát sétálni, amikor levittem a szemetet a kukába, amikor néztem egy krimit, és nem is láttam éppen benne jó nőt, mert férfit üldöztek éppen, amikor elmentem a boltba és a gatya jobban súrlódott rajtam stb. stb.
Az urológus azt mondta, ez egy olyan állapot, amin lehet javítani, de semmiképpen nem mondható normális állapotnak.
Szerencsére ez fiatalabb koromban volt és sikerült megtanulnom a magömlés kontrollálását.
Kérdező úgy gondolom a "csöpög" meghatározás túlságosan is durva !! Hogy erősebben jön az előnedve ,annak meg a nagyon aktiv szexuális izgalom az oka .Majd ha nem leszel számára már ennyire érdekes,nem fog neki jönni .
Amig itt kérdezgetsz,mert lusta vagy elolvasni a férfi nemi szervek működését,ne hozzál kellemetlen helyzetbe 1 fiút sem .Még itt sem ! Remélem ezzel a férfi társaim is egyet értenek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!