Előváladék mitől jön?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok és amikor a barátnőmmel vagyok (nem sex) csak szimplán tv-t nézünk es hozzám bújik,csókolózunk érzem,hogy kifolyik kis előváladék és ez kellemetlen erzetet ad...régen az előző párommal nem volt ilyen probléma.Mitől lehet es mit lehet tenni ellene ?2016. jan. 11. 16:21
1/5 anonim válasza:
A normális dolgok ellen semmit sem kell tenni.Igazából nem is tudsz .
2/5 anonim válasza:
Ez a legtöbb embernél így van. Annyira felizgulsz, hogy jön az elöváladék.
3/5 anonim válasza:
A szexológia szerint,kész állapotban vagy a szexre .
Beindultak a folyamatok,ezért jön a sikosító nedv .
4/5 anonim válasza:
A nemi izgalom hatására keletkezik. Megsíkosítja a húgycsövet, elősegítve a sperma kilövelését, a makkra kerülve pedig természetes síkosítóként funkcionál. A behatolást teszi könnyebbé, valamint a hüvelyben való mozgást. A barátnőd is ezért nedvesedik. Jól ki van ez találva! :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam,hogy csak egyszerűen nagyon kívánom őt.:)
Köszönöm a válaszokat
2016. jan. 11. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!