Normális ha prosztatagyulladás óta kevésbé érzem a péniszem?
Kb 3hete volt prosztatagyulladásom (nehézkés, kevés vizelet ill. egyáltalán nem állt fel a péniszem és kevésbé volt érzékeny, szinte alig éreztem), amire kaptam gyógyszert és a vizelési panaszok is megszűntek. Mostmár feláll a péniszem de a csúcs ponton se olyan kemény mint ami volt, illetve még mindig olyan fura, kevésbé érzékeny a makkom és a péniszem főleg a alúl a töve fele. Régen, ha törölközőt végighúztam a makkomon akkor majdnem felugrottam, most meg csak szimplán érzem kicsikét tompán.
Mennyire normális ez?
17/F.
Az, hogy tisztán tartod, nincsen összefüggésbe a problémáddal.
Megoldás: keressél fel -min. két- urológust!
Én arra gondolok, hogy mikor elkezdtem a törlést akkor majdnem felugrottam az èrzèkenységtől, ma meg már épp hogy érzem, hogy hozzá ér a törölköző, de néhány helyen még mindig érzékeny.
Egyébként persze érzem hogy ha forró vagy hideg víz ér hozzá, meg azt is ha megcsípem kicsit, de nem úgy mint régen.
Nem lehet hogy "ki eddződott" a péniszem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!