Miért lehet rücskös a péniszem?
Pearly Penile Papules lehet?
Sajnos nem tudom megmondani, mert a fitymám alatt van. A gond az, hogy fitymaszűkületem van, és nem így nem látom.
Mi lehet még?
(A PPP-nél látszólag sok kis izéről van szó, de én csak keveset érzek. Ettől még lehet ez? Mik lehetnek még?
Így van! Kérdező, az egész tézised hibás!
A legnagyobb probléma nem az volt, hogy nagyon későn jöttél rá a fitymaszűkületedre, hanem, hogy napolod a felelősségedet, hogy szembenézz vele, és megoldd! Nem akkor kell majd kapkodni, ha majd barátnőd lesz, az úgy lehet extra motivációt ad, de egyrészt, lustává tesz a "majdcsakleszvalami"-re történő értelmetlen várás, másrészt, tönkremgy a fitymád, és akkor már majd nemcsak "valamennyire" kellesz körülmetéltetned magad, hanem teljesen, és mivel megvárod, hogy a makkod begyulladjon, nem fogsz tudni megmaradni a gatyádban a fájdalomtól! Hidd el, ez nagyon nem vicc, úgyhogy ha jót akarsz magadnak, ne légy hülye, és kezdjen "sürgősen érdekelni" az, hogy megoldd a szűkületedet, különben cseszheted egy életre, körülmetélés ide vagy oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!