Miért lehet rücskös a péniszem?
Figyelt kérdés
Pearly Penile Papules lehet?
Sajnos nem tudom megmondani, mert a fitymám alatt van. A gond az, hogy fitymaszűkületem van, és nem így nem látom.
Mi lehet még?
(A PPP-nél látszólag sok kis izéről van szó, de én csak keveset érzek. Ettől még lehet ez? Mik lehetnek még?
2016. júl. 8. 22:27
1/15 anonim válasza:
Igen, az is lehet, de így, hogy még te sem látod, nincs értelme találgatni. Keress fel egy urológust, ő többet tud segíteni, miután megvizsgált!
2/15 A kérdező kommentje:
Áh... csak azért nem merném, mert ha tényleg ilyesmi lenne, az még rosszabb lenne. Inkább fitymaszűkület legyen előtérben. xDD
2016. júl. 8. 23:25
3/15 anonim válasza:
Ezt hogy érted?
Az egészséged érdekében foglalkozni kellene ezekkel! Ne hanyagold ezt el, mert a későbbiekben a nemi életed során gondot okozhatnak!
4/15 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt gond vele. Nem volt nemi életem. :)
2016. júl. 8. 23:38
6/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem foglalkozom vele már régóta.
2016. júl. 8. 23:54
7/15 anonim válasza:
Ha nem tudtad a bőrt a makk alá húzni,akkor honnan tudod,hogy PPP van ?
Csak úgy feltételezni dolgokat felesleges .
8/15 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy PPP? :OOOO
2016. júl. 9. 18:59
9/15 anonim válasza:
Mi a gond, miért nem foglalkozol ezzel már régen?
10/15 A kérdező kommentje:
A legnagyobb probléma az volt, hogy nagyon későn jöttem rá, hogy mi a fitymaszűkület és hogy nekem is ez a gondom. És mióta rájöttem, úgy gondoltam, majd ha szükséges lesz (=lesz barátnőm), majd körülmetéltetem magam, de csak amennyire szükséges... már ha nincs más mód rá.
2016. júl. 9. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!