A jobb here tetején borso nagyságú dolog van mi lehet az?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok! naponta hokizok! A jobb here tetején borso nagyságú dolog van! Mi lehet az? Mit kezdjek vele hogy el tűnjön?
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
2016. júl. 3. 23:40
11/17 A kérdező kommentje:
Ha nem foglalkozok vele akkor nem fáj! Ha meg nyomom erősen akkor nagyon kicsit
2016. júl. 10. 12:45
12/17 anonim válasza:
Nézesd meg ultrahanggal. Így elsőre cisztára tippelnék, de lehet bármi és normális is. Nézesd meg! Inkább 100x hiába menj orvoshoz mint egyszer nem amikor meg kéne
13/17 anonim válasza:
Most olvastam, hogy mindkettőn van, nos akkor az az ősvese maradványa. Ezzel együtt nézesd meg, hogy megnyugodj. Én is voltam a golyóim miatt urológusnál, már mindent elképzeltem, aztán amikor azt mondták minden oké, hát azt a megkönnyebbülést! :)
14/17 A kérdező kommentje:
Fájni nem szokott sose! Ha erősen meg nyomom a gömböt akkor egy kicsit! De ez egyik here kicsit lejjebb van és balra fele húz a péniszem
2016. júl. 10. 21:06
15/17 anonim válasza:
Akkor ne nyomd meg erősen :)
A lejjebb van, és a farksd kissé fferdül, az teljesen normális
16/17 anonim válasza:
Nem is kell erősen nyomkodni. Érzékeny szerv.
17/17 A kérdező kommentje:
Most meg nyugodtam! Mert olvasgattam és azt irták hogy akkor van ciszta ha fájni is szokott
2016. júl. 13. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!