Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk. Miért van az, hogy a...

Fiúk. Miért van az, hogy a férfiak általában keresnek egy fát, vagy valamit, amit levizelhetnek?

Figyelt kérdés
Teszem azt, én is férfi vagyok, és jobban esik a szabadban levizelni valamit ami előttem van.
2010. ápr. 14. 08:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A fiúkutyák is így csinálják, szerintem ösztönből!
2010. ápr. 14. 08:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A fa takarja őket.
2010. ápr. 14. 08:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy van ott egy fa, vagy nincs semmi, de nem szeretem ha néznek közben(a nyilvános wc-t ezért nem szeretem), a fa meg takar.
2010. ápr. 14. 13:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Ott jól el lehet takarni. Szerintem egyik fiú/férfi sem szereti ha a csajok kigúvadt szemekkel nézi a farkunkat.

16/F Téess

2010. ápr. 14. 14:35
 5/11 anonim válasza:
Szerintem az állatvilágból maradt ránk. Az hím emlősöknél gyakorta megfigyelhető viselkedés hogy megjelölnek egy tárgyat ez általában fa, jellegzetes kődarab stb.
2010. ápr. 14. 16:04
 6/11 Tutujka ***** válasza:

Én azért pisálom le a fát, mert jó nézni, ahogy lefolyik róla a pisa.

Amúgy tök mindegy hol engedem el magam, persze azért nem teszem közszemlére.

2010. ápr. 14. 20:57
 7/11 anonim ***** válasza:
azéért mert megjelöljük a területünket :D
2010. ápr. 15. 14:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy részt ha nagyon sietsz is v. annyira sörgös akkor is kicsi az esélye hogy eltalálod magad és másrészt meg így takarásban is vagy,senki nem lát semmi érdekeset
2010. ápr. 16. 14:05
 9/11 anonim ***** válasza:
A nyilvános wc-kért én sem vagyok nagyon oda,ha az elválasztó fal szerűség van az jobb,és én is szeretek takarásban lenni,ne bámuljon senki
2010. ápr. 16. 14:06
 10/11 anonim válasza:
Biztos valami jelölős állati ösztön, de lehet valami azzal is h valahova kell a puszta semmibe a réten ott nem megy annyira, mint egy fára. Másrészt nem kell célozni és ez jó
2010. ápr. 16. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!