S. O. S Sűrgős! Nem tudok pisilni mi a teendő?
Az elmúlt két napban ez a második eset hogy csak úgy tudtam pisilni hogy forróvizet locsoltam a makkomra (már tele volt a hólyagom, előtte erőlködtem, de mindig mikor már épp jött volna visszament). Amikor meg tudtam pisilni akkor lassabban jött és kevesebb, kisebb erőlködéssel. A vizeletem narancssárga színű. KÖZRE JÁTSZIK AZ HOGY OLYAN KOMOLY TÜSZŐS MANDULA GYULLADÁSOM VAN HOGY 40FOKOS LÁZ, NYELNI ALIG TUDOK, KISEBB FÁJDALOM A HASAMNÁL. Csak azért mert belázasodtam és másnap jöttek elő a pisilős tünetek. Amit még észrevettem hogy nem tud teljesen felállni a péniszem és mintha kevésbé lenne érzékenyebb.
Mi a teendő? Most már este pisiltem forróvízzel, megvárjam a holnap reggelt hogy sikerül? Ha nem hova forduljak? Számítanom kell katéterre? Mert pár éve volt katéterem egy boka műtétnél és életem legrosszabb időszaka volt! :( A SEGÍTŐKÉSZ VÁLASZOKAT ELŐRE KÖSZÖNÖM!
Nálunk a honvédség megoldotta
Pisilsz vagy katéter
Ilyenkor az a fontos hogy nem áll fel? :D
Menj a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!