Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Makkhoz hozzátapadt bőr, mit...

Makkhoz hozzátapadt bőr, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Makkomon hátul kicsit hozzávan tapadvan a bőr, elernyedt állapotban valami fehér cucc van ott. Ez mi és miért alakult ki? Mereven van vele a probléma mivel nem tudom lehúzni teljesen a fitymámat a makkomon. Mit csináljak???
2010. ápr. 13. 17:20
1 2
 1/11 Tutujka ***** válasza:

Menj és csináltasd meg.

A fehér valami a SMEGMA nevü túrós állagú váladék, sok baj okozója lehet, ha nem tisztítod rendesen a péniszed.

Így neki se kezdj a sexuális életnek, egyrészt mert fájdalmas lesz számodra, másrészt a partnerednek igen kellemetlen nyavajákat fogsz átadni, aminek szerintem nem igen fog örülni.

Bőrgyógyász!

2010. ápr. 13. 17:34
 2/11 A kérdező kommentje:

kiskorom óta megvan, de ahogy normálisan rááltam tisztítani nagyja lejött...csak már fél éve ottvan, valamiért nem akar megszűnni...

egyik ismerősöm ezmiatt körülmetéltette magát, doktori javaslatra O.o amit én nem szeretnék!

2010. ápr. 13. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
nyugodtan csináltaqsd meg könnybb tisztántartani és nagyobbnak látszik!!
2010. ápr. 13. 18:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Hali!

_ Hátul hol? A bréd hátoldalán (tehát a hasad felőlin), vagy az alsó/elülső oldalán (zacsi felőlin)?

_ Mennyire?

_ Gyerekkorodban nem szoktad hátrahúzni a fitymát, vagy húzogattad, de valamiért újra feltapadt?

_ Most hány éves vagy?

Az a fehér cucc azt jól mondta az első... az a szmegma. A makkod hátoldali pereme alatt vannak faggyúmirigyek, azok termelik és a fityma oszlatja el egyenletesen a makk nyálkahártyáján megakadályozva, annak kiszáradását. Azonban ez akaratlanul is keveredik a vizelettel, így rossz szagúvá, túrós állagúvá válik, (esetenként, ha a hüvelykujjaddal morzsolni kezded, papírzsepi-foszlányra hasonlít,) így megköti a fertőzéseket ill. miután elpárolog a nedvesség belőle, kötőanyagként közreműxik a makkod és a fitymád közt, ezért tapad le, vagy fel... függően attól, honnan nézzük. Ez az ún. celluláris adhézió, vagyis fityma-letapadás.

Körülmetéltetni nem kell magad emiatt, azonban mihamarabb kezelésbe kell venni a dolgot. Ha érdekel és válaszoltál a fenti kérdésekre, akkor azt is megmondom, mit és hogyan csinálj.

Üdv: EE

2010. ápr. 14. 03:37
 5/11 A kérdező kommentje:
makkom hátsó részén, 16 éves
2010. ápr. 14. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Az szmegma, és a barátodnak azért ajánlotta a doki a körülmetélést, mert ha körül van metélve akkor nem fog elfertőződni a makkja, viszont, ha nincs körülmetélve és ott marad a szmegma akkor van rá esély, hogy elfertőződik és begyullad a makk.

Mosd le rendesen mert, ha már fél éve ott van az baj.

Lehet, hogy a lemosása kicsit fájni fog de utána már fájdalommentesen tudsz maszturbálni.

2010. ápr. 15. 15:10
 7/11 A kérdező kommentje:

hátul van 1 picikét letapadvan, ahol a makk két fele összeér. Most ezt lehet hogy hülyén mondtam el :D

Maszturbálni tudok rendesen, csak nem tudom teljesen lehúzni csak a feléig. Az a baj hogy alakul 1 lánnyal a dolog...

2010. ápr. 16. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Mind1... próba cseresznye... :-D

A "hátul" tehát a tested felőli oldalt jelenti nálad, és ott nagyjából a felénél tapadt le, igaz?

Ezen felül van egy enyhébbnek tűnő fitymaszűkületed is, ami csak mereven okoz gondot...

_ Mereven mennyire marad rajta a fityma a makkodon?

_ Alapállapotban hosszabb/rövidebb mint a makkod vége?

_ A fityma vége rojtos, sima, esetleg egyik oldalán meg van egy picit vastagodva a bőr?

_ Fitymatágító-gyakorlatokat szoktál-e végezni? Hegesedés nincs?

_ Hogy látod? Fékeddel minden rendben esetleg rövid? Szokott az problémát okozni?

_ A féked húrja elválik a makkodtól, vagy bele van tapadva?

_ A fitymát hátrafeszítve okoz-e a fék nehézségeket? Nem fáj, vagy csíp v. iesmi?

Ami meg a csajt illeti, semmi gond. Ha odaértek, de még nem érzed magad késznek, akkor vagy vedd rá magad, és mondd el miért, vagy húzd a dolgot. Ez a te döntésed, ahogyan magaddal kapcsolatban minden. :-)

Pánikra mindenesetre semmi ok! OK? XD

Üdv: EE

2010. ápr. 16. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Ne higgy a rosszindulatú és ostoba embereknek. A fitymának funkciója van. Ha meghibásodott, akkor lehet segíteni. A letapadást oldani kell, fürdés után tágítgatni, krémet is föl szoktak írni a dokik ehhez, segítségként. Vigyázni kell, hogy ne repedezzen be a bőr.

A fitymádra vigyázz, engem körülmetéltek és rengeteg gondom van vele és nagyon undorító is a kinézete... vigyázz magadra.

2010. ápr. 19. 10:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Fék mellet a makk alján le volt nőve...semgma vagy mi, az a fehér cucc... az már tiszta. Az a Baj hogy a fék is fehéres színű. Az még tiszítsam??? Az egyik tapad inkább a fék... :(
2010. ápr. 23. 16:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!