Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyha a fitymámon repedezett...

Hogyha a fitymámon repedezett a bőr az probléma?

Figyelt kérdés
Pár hete nem sima a bőr a fitymámon, hanem picit repedezett. Nem vérzik, nem viszket, csak furcsa... 19F
2010. ápr. 13. 14:00
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Hello nekem is az a problémám, hogy ilyen hajszálrepedések vannak a fitymámon. Nem fáj, nem viszket, de zavar.

Ha tudna valaki segíteni akk irjon

2010. máj. 5. 19:45
 22/26 anonim ***** válasza:

Hali uccsó! (19:45)

_ Mondasz egy kort?

_ Mióta szenvedsz?

_ Ezek a repedések körülírva konkrétabban hogy néznek ki? Írd körül egy kicsit részletesebben!

_ Fitymaszűkületed van?

_ Száraz is, ill. annak érződik?

A többi kérdésemet már a topik első oldalán az 1. és 2. hozzászólásban (04-13 14:58 és 15:46) leírtam, azokra a kérdésekre válaszolj itt! Oks?

Fel a fejjel! :-)

Üdv: EE

2010. máj. 5. 20:28
 23/26 anonim válasza:
hy 15 vok kb 2 éve ilyen. Száraz rajt a bőr de nincs szükületem. Ezek a repedések ilyn vonalszerűek nem nagyon mélyek de zavarnak.
2010. máj. 5. 22:06
 24/26 anonim ***** válasza:

Ennél azért több infóra van szükség, mer ebből hogyan mondjon vki bármit is? (8-S

_ Milyen irányban vannak a csíkok?

_ Azon kívül ott a többi kérdés, amit az előbb megadtam, Ha segítséget vársz, akkor vedd a fáradságot, és nézd át őket, majd amire tudsz, egyenként új sorba tagolva válaszolj. Akkor van mód segíteni! Oké?

EE

2010. máj. 5. 23:27
 25/26 anonim válasza:
Nekem is segít valaki 14 éves vagyok hámlik a bőr szerintem kiszáradt és nagyon sűrűn maszturbáltam és erőltettem vérzett is és most ilyen fehér valamik a péniszem és a herezacskó találkozásánál ott a "tövébe" gondolom azok elhalt hámsejtek és most olyan a bőröm ok helyen mint a vászon mit kéne tennem minnél hamarabb megszeretném oldani valaki segítsen legyenszives.
2013. jan. 3. 21:47
 26/26 anonim ***** válasza:
kenegesd be sokszor és helyrejön. kell neki pár nap.
2013. jan. 7. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!