Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyha a fitymámon repedezett...

Hogyha a fitymámon repedezett a bőr az probléma?

Figyelt kérdés
Pár hete nem sima a bőr a fitymámon, hanem picit repedezett. Nem vérzik, nem viszket, csak furcsa... 19F
2010. ápr. 13. 14:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nem támadtam le senkit! Nem kell mellre szívni! -.-

A nyálkahártya minőségének megállapítására laboratóriumi vizsgálatok szükségesek, nem ránézés és tapintás! Azzal csak a bőrfelszínt vizsgálhatod!

2010. ápr. 17. 11:48
 12/26 anonim ***** válasza:

@ 17:14

Nem szívtam mellre, azonban figyeld meg a saját írásodat! Halmozott kérdőjelek, grimaszjelek, és legutóbbi hszsodban is csak felkiáltójeleket használsz, még ha kijelentéseket is írsz. Akkor te ezt így, hogy nem úgy jönnek át a szavaid, amilyen hangsúlyban pl. címezted őket, akkor te, mint független olvasó minek neveznéd, ha nem letámadásnak? Mi rí le az írásodból ha normálisan megnézed?

Még annyit figyelj meg, hogy szó sem volt MINŐSÉGellenőrzésről. A keresztkérdés, amit feltettem, ez volt:

"_ Makkod felszínén és árkában milyen a nyálkahártya állapota? "

Állapot =/= MINŐSÉG

Való igaz, és azt elfogadom, hogy minőségvizsgálathoz nem elég a ránézés meg a tapintás, de ahhoz, hogy megállapítsa, hogy néz ki, van-e látomásra vagy érzetre valami rendellenes, ahhoz ez éppen elég. Azért is fogalmaztam így.

Mindenesetre az építő kritikádat köszönettel elfogadom. :-) Csak legközelebb megfelelőbb módon címezd és akkor senki nem fog belekötni... én sem. Oké? :-)

Üdv: EE

2010. ápr. 17. 15:27
 13/26 anonim ***** válasza:
Azta.........! Nem tűröm, hogy kioktass! Mi vagy te nyelvtanár, hogy a helyesírásomat kritizálod? Nézd már meg Te, hogy hogyan írsz! Egyáltalán nem volt félreérthető, csak akkor, ha félre akarod érteni! És igen, most azért írok felkiáltójelet minden mondat végére, mert felidegesítettél!!!!!
2010. ápr. 17. 15:45
 14/26 anonim ***** válasza:

És még kimagyarázod a hülyeségedet! Nem szeretem a kétszínű embereket.

Olyanokat tudsz kérdezni, amit az orvosok is csak több napos diagnosztikával képesek megállapítani! Vagy talán orvos vagy?

Üdv.: Dr. Tóth T. Elvira

2010. ápr. 17. 15:48
 15/26 anonim ***** válasza:

@ 17:14

Félreértés ne essék T. Doktornő, egy másodpercre nem állt szándékomban megbántani Önt. Mentségemre szolgáljon, hogy a gépelt szöveg nem úgy adja vissza a dolgokat, amint azt az ember a másik félnek címezi. Mivel ugyanakkor az oldal anoním, megintcsak nem tudhattam azt sem, hogy most akkor mjuk egy akárki próbál beoltani, heccből provokálni, vagy tényleg itt van egy valaki, aki nem laikus, és nem is rossz szándékot képvisel, és építőleg segíteni akar!? Az Ön írásaiból is bevallom, erre következtettem (halmozott írásjelek, grimaszjelek). Mindössze az ezekbe kódolt érzéseket próbáltam megfejteni, és aki halmozza írásjeleit, az általában nyomatékosít, emeli a hangnemét. Nekem ez jött le ezért írtam azt amit. Őszintén. Igen...támadásként fogtam fel... nem tagadom!

Ha Ön ezek után is kétszínűnek érez... szíve joga... arról nem tehetek, hogy az Ön írása azt éreztette velem, amit gondoltam, és a korábbi hozzászólásaimban ki is fejtettem.

Nekem nem állt szándékomban Önt megbántani egy pillanatra sem. És senkit sem, ezen a fórumon! Ha hisz nekem, ha nem. Amennyiben azonban mégis így tettem volna, akkor azt vállalom, és ennek tudatában ezúton bocsánatot kérek Öntől!

Én nem ismerem Önt, ahogy Ön sem engem. Én nem tudhattam, hogy Ön hozzáértő-e vagy sem. Utálom a szócsatákat, nem szeretek vitatkozni, de ha rám támadnak, akkor megvédem magam. Ahhoz úgy gondolom, jogom van. Amit írtam nem kioktatásnak szántam és törekedtem arra, hogy ne érezze írományomat lekezelőnek, különösen nem sértőnek. Sajnálom, hogy ez a része nem ment át.

Az írásaimmal higgadt sítusban jelezni próbáltam az Ön számára, hogy támadásként fogtam fel közeledését. A normális hang és ÍRÁSNEMBEN történő érvelésnek, vitáknak vagyok inkább a híve, és meg lehet velem beszélni dolgokat, de ahhoz a mindkét félnek is úgy kell hozzáállni, és úgy kell fogalmazni, hogy az semelyik fél, ill. senki számára ne érződjön sértőnek.

Egyébként nem vagyok orvos, de van közöm a szakmához és tisztelem őket. Akkor is próbálok úgy hozzájuk állni, hogy az elfogadható legyen, akármilyen módon értekezem velük, és szemmel láthatóan nincsenek jó passzban, vagy a maguk módján "bogarasak".

Lehet hogy vannak olyan írásaim, amelyben akaratlanul hülyeséget írok, lehet, hogy mindent én sem tudhatok, de az építő kritikára mindig hallgatok... azt azonban úgyis kell címezni, hogy a fogadó fél elfogadja, és ne tolakodásnak vegye. Sajnos ezt már én is megszívtam jópárszor a múltban, hogy jószándékkal próbáltam másokon segíteni, és nem fogadták el. Később kapcsoltam, hogy ők azt úgy vették, hogy "rájuk erőszakoltam" a segítséget, ezért nem fogadták el, és ugyanezért nem fogadtam el Öntől én sem.

Tisztelt Doktornő!

Mégegyszer bocsánatot kérek, ha megbántottam.

Remélem sikerült tisztáznom Önnel korábbi válaszaira címzett írásaim ok-okozati összefüggéseit. Amennyiben módjában áll arra, hogy segítsen nekem abban, hogy ne hülyeséget írjak az elkövetkezőkben bizonyos fokig, ill. ami tudás a birtokomban van, azt továbbépíthessem, és úgy dönt, hogy fel kívánja ajánlani a segítségét ebben, úgy azt köszönettel elfogadnám és igénybevenném. Elvégre is... egy célért dolgozunk... én így érzem.

Tisztelettel: EE

2010. ápr. 18. 01:38
 16/26 anonim ***** válasza:

>...

*Az írásaimmal "higgadt sítusban"... helyett ..."higgadt stílusban"

2010. ápr. 18. 01:43
 17/26 anonim ***** válasza:
25%

Semmi baj! Bocsánatkérés elfogadva! Az egymás iránti tolerancia nagyon fontos, úh. semmisnek veszem az eddigieket. Egyébként még fiatal vagyok, lehet tegezni!

Mivel nem igazán vagyok az oldalon, csak nagyon ritkán lépek be, ezért ha látom az írásait és valamit bennük, ami nem oda való, akkor azt ki fogom javítani együttműködés gyanánt!

Láttam már több írását, ezért is mertem megkérdezni, hogy "Orvos vagy-e?!". Nyugodtan írjon tovább, de a kérdések mellett ajánljon megoldást is! Úgy látom otthon van a dologban valamelyest, ahhoz képest, hogy nem orvos!

Ha hiszi, ha nem, az orvosok is tartanak ötletbörzét, ami azt jelenti, hogy mindenki mond mindent, ami eszébe jut, hátha valakinek beugrik, a beteg baja (lásd.: Dr. House)! A kérdései jók, olykor még a legképzettebbeknek is segítségül szolgálhat, ha idetévednek, nem ezzel van a baj! Azért ütötte ki a biztosítékot, mert otthoni vizsgálatként a nyálkahártya állapota nem lehetséges! De ezen essünk túl, vegyük félreírásnak! További minden jót!

2010. ápr. 18. 17:54
 18/26 anonim ***** válasza:

Köszönöm elnézését... elnézésedet, segítségedet, az építő kritikádat is és elismerő szavaidat is! Örülök, hogy sikerült tisztáznunk a dolgokat.

Mindenképpen számítok a segítségedre a jövőben! :-)

Nem tudom, van-e ellenvetésed az ellen, hogy megkeresselek priviben!? Az "ötletbörze" ötletét mindenképpen kreatívnak tartom, [H]ouse-t én is nézek,... de időnként úgy glom, hasznos lenne megvitatni valakivel azokat a dolgokat, amelyek számomra is kérdőjelet képeznek.

Üdvözlettel: EE

2010. ápr. 18. 18:43
 19/26 anonim ***** válasza:
Kevés esélye lenne, hogy segíteni tudnék, ugyanis a szakterületem nem az urológia, nőgyógyászat, sem pedig a dermatológia! Önt leginkább a nemi ügyek foglalkoztatják, amihez én, kevés vagyok! Legjobb lesz, ha konzultál a megfelelő szakterületű orvosokkal! Járjon be előadásokra az orvosi egyetemekre és érdeklődjön!
2010. ápr. 18. 18:56
 20/26 anonim ***** válasza:

Értem, és köszönöm!

Azonban orvosi egyetem a környékemen sajnos nincs, ill. nem tudok róla. A fent említett szakterületeken felül még a keringés és az EKG, vmint a belgyógyászati dolgok, vmint a sportegészségügy foglalkoztatnak.

Önnek/Neked is további minden jót kívánok!

ÜDv: EE

2010. ápr. 18. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!