15 éves vagyok,169cm mindjár 16 éves leszek, és nem tudom hogy tudok e még nőni, van rá valami orvosi beavatkozás hogy nőjek?

Az nem tudom,hol lehet olvasni,hogy növekedés 25 éves korig tart.Sok fiú örülne is ennek nagyon.A csontok ,és az izomzat fejlődése,tart kb eddig .
Normális növekedés esetén az orvos sem avatkozik be a hormon háztartásba .A növekedésbe az étrend nem szól bele .
A több növekedési hormon termeléséhez 1 megoldás van ,az pedig az éjszakai 8órai alvás .A növekedési hormon ,alvás közben termelődik .

169 cm egyáltalán nem alacsony. Nem ezen múlik ám, hogy valaki vonzó e, vagy sem.
Én csak 157 cm vagyok, és a férfiak imádják. Pszichológusok szerint a kis termetű lányok beindítják a védelmező ösztönt az urakban. Lehet benne valami!
Ha jó alakod van és szép arcod, akkor a magasságod nem lesz hátrány!
22/N

Korodhoz képest alacsony vagy,főleg hogy magas az apukáddal is.Kérdezd még apukádat ő mikor nőtt még.
Elvileg megnőhetsz akkorára mint az apukáddal,de néha más rokonunk génjeit örököljük és így előfordul hogy magad apának alacsony fia lesz.
Olyan is van aki 17-18 évesen nyúlik meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!