Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon ferde a péniszem, mit...

Nagyon ferde a péniszem, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Mit tanácsoltok mit csináljak hogy egyenesebb legyen? Valaki nek van valami tanácsa ami hatásos lehet?

És esetleg mondanátok rolla véleményt?

[link]

2016. jún. 9. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne tégy vele, csak gyakorold be a használata technikáját. Egyébként egyáltalán nem vészes.:-)
2016. jún. 9. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem tűnik kóros ferdeségnek, és látszólag semmilyen hátrányt nem okoz neked. Ezen nem fogsz tudni változtatni, de nem is kell. Ne akard magad depresszióba kergetni holmi ostoba kényszerképzetekkel! Nem kell annak egyenes(ebb)nek se lennie, ez csak a te hülyeséged! Fogadd el magad így, különben még sokat fogsz szenvedni teljesen értelmetlenül! :)
2016. jún. 10. 05:44
 3/8 szamo77db ***** válasza:
100%
Tökéletes pénisz. Jó, van benne egy pici ív, de hol van az a "nagyon ferdéhez"? Látta már lány? Ha nem, szerintem neki sem lesz semmi kifogása ellene. Nyugodj meg, nincs semmi baj!
2016. jún. 10. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez egy jó hajlotthoz viszonyítva ,inkább egyenes .

Az a hajlott,ami olyan mint egy banán .

2016. jún. 10. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem annyira ferde, hogy gond lenne vele
2016. jún. 10. 21:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Ment a zöld kéz

Esetleg azt nem lehet tudni hogy mitöl ferdült meg ennyire is, hogy azon tudjak változtatni és ne ferdüljön tovább?

Előre is köszönöm!

2016. jún. 11. 20:42
 7/8 szamo77db ***** válasza:
Sokan mondják, hogy a maszturbálástól görbül el. Pl. bal kézzel maszturbálsz és ettől balra dől. Ez egy nagy hülyeség. Én mindig jobb kézzel csinálom és egy kicsit sem ferdült el jobbra. Nyugalom, minden rendben!
2016. jún. 15. 15:09
 8/8 szamo77db ***** válasza:
Az meg külön rokonszenves, hogy nem borotválod. (Bocsi, de ez most jutott eszembe, ezért írtam még egyszer pár sort.) Nem tudom, ezt az intim borotválást ki találta ki, de jó nagy hülyeség, az biztos!
2016. jún. 15. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!