Ferde a péniszem. Lehet belőle baj?
balra ferdül a péniszem. mitől lehet? és hogyan egyenesítsem ki? tudom, hogy a lányt nem feltétlen érdekli de engem eléggé zavar és néha kisebbségi érzetem van miatta
és mekkora az átlag pénisz méret?
passz
sehogy
ne izgasd magad a punciban nem érdekes,csak ügyesen használd
16cm kb
Egészen régen, mikor még aktuális volt, tettem egy megfigyelést magamon... Akkoriban eléggé sok "ciki" helyzet került elő a nemkívánt merevedések során. Ilyenkor az ember valamerre igyekszik eltűrni, hogy kevésbé legyen feltűnő ugyebár... Nem sok idő elteltével elkezdett az enyém is görbülni.
Nem azért kérdezem, de ilyen szituációkba te balra tűröd el igaz? :) Nem, nem a válasz érdekel, de szerintem ha ezentúl a másik irányba fogod, akkor elkezd egyenesedni.
Ahogy történt az nálam is.
Az átlag pénisz méretről ne haragudj, de nem tudok választ adni. Vannak neten "felmérések" adatai, de szerintem bemondásra történtek az "adatgyűjtések".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!