Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ferde a péniszem. Lehet...

Ferde a péniszem. Lehet belőle baj?

Figyelt kérdés

balra ferdül a péniszem. mitől lehet? és hogyan egyenesítsem ki? tudom, hogy a lányt nem feltétlen érdekli de engem eléggé zavar és néha kisebbségi érzetem van miatta

és mekkora az átlag pénisz méret?

2014. júl. 3. 01:03
 1/10 anonim válasza:
0%
mert a ferde pélótól cigány leszel vagy mi?
2014. júl. 3. 01:04
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
a lapító gépbe tedd be
2014. júl. 3. 01:04
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

passz

sehogy

ne izgasd magad a punciban nem érdekes,csak ügyesen használd

16cm kb

2014. júl. 3. 01:05
 4/10 anonim válasza:
60%
A 11. egyiptomi csapás ez a szóvicces tag :)
2014. júl. 3. 01:06
 5/10 anonim válasza:
69%
4. Azon röhögök, hogy ez milyen kur-va szar volt. XDDDDDDDDD De gondolom pont ezért írtad. Már így ráadásul másodszor játszod el ezt.
2014. júl. 3. 01:07
 6/10 anonim ***** válasza:
inkább 14.2:DDDD
2014. júl. 3. 01:13
 7/10 anonim ***** válasza:
28%
ez rosszabb mint a magas vekony srac
2014. júl. 3. 01:30
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
ő egy legenda mint csak norisz vagy a hegylakó
2014. júl. 3. 01:35
 9/10 anonim ***** válasza:
A pénisz merevedéskor senkinél sem tökéletesen egyenes, csaknem mindenkinél észlelhető görbület valamelyik irányba. Kezelést akkor igényel a pénisz görbület, ha a nemi életet nehezíti vagy esztétikailag zavaró. Két fajt pénisz görbület van: a veleszületett, illetve a sérülés után kialakult. Ha téged nagyon zavar akkor műttesd meg. Viszont mérlegeld azt, hogy az esetek jelentős részében 1 műtét nem elegendő a kívánt eredmény eléréséhez, hanem fél vagy egy év után újabb beavatkozásra van szükség. Mennyire görbe a péniszed? Nagyon zavar?
2014. júl. 3. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Egészen régen, mikor még aktuális volt, tettem egy megfigyelést magamon... Akkoriban eléggé sok "ciki" helyzet került elő a nemkívánt merevedések során. Ilyenkor az ember valamerre igyekszik eltűrni, hogy kevésbé legyen feltűnő ugyebár... Nem sok idő elteltével elkezdett az enyém is görbülni.

Nem azért kérdezem, de ilyen szituációkba te balra tűröd el igaz? :) Nem, nem a válasz érdekel, de szerintem ha ezentúl a másik irányba fogod, akkor elkezd egyenesedni.

Ahogy történt az nálam is.

Az átlag pénisz méretről ne haragudj, de nem tudok választ adni. Vannak neten "felmérések" adatai, de szerintem bemondásra történtek az "adatgyűjtések".

2014. júl. 13. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!