Rexetint szedem depresszió ellen szedem az allergiás gyógyszert plusz orrsprét virágpor allergia ellen meg néha veszek be velarian nyugtatot hogy tudjak aludni nem sok ez? 25/f
Figyelt kérdés
3 műszak miadt muszáj mert szinte nem is tudok elaludni sokszor csak fekszek és nézek ki a fejemből,rexetint félek elhagyni tényleg jobb a közérzetem tőle nem rosza kedvem állandóan mint elötte,az alergiást meg szintén muszály szednem mert szenvedek nélküle,nem káros ez a sok gyógyszer? Néha már úgy érzem magam mint egy drogos kb. gyógyszert eszek reggelire2016. jún. 7. 12:11
1/6 anonim válasza:
Hat nem jo , de nem mondanam soknak. Igazabol ez csak ketto. Az orrspray meg a valeriana nem igazan gyogyszer. A valeriana csak gyogynovenykivonat, a rexetin eleg karos mondjuk. Az allergia gyogyszer meg csak szezonalisan kell, nem? Nem veszes.
2/6 anonim válasza:
Hát...
Amugy megjelent most már ezeknél sokkal jobb hatóképességű és 100%ban természetes hatóanyagú termék is.Nem tudom, érdekel-e, de ha igen privátban meg tudom adni, hol érdeklődj, de nemcsak azokra a panaszokra jó, amit ide leírtál, hanem sokkal több mindenre!
3/6 A kérdező kommentje:
Az allergián az csak szezonális igen.
Mért akkora méreg a rexrtin? Doki azt mondta semmi bajt nem okoz akár ezer évig is szedhetem
2016. jún. 7. 16:10
4/6 anonim válasza:
Én is Rexetint szedek már tíz éve, sajnos... Még élek. Az én orvosom is azt mondta egyébként, hogy gyenge gyógyszer. De tény, hogy csak úgy nem lehet vele leállni, én ha két-három napnál tovább nem veszem be, nagyon durván elkezdek szédülni. Alighanem elvonási tünet.
5/6 A kérdező kommentje:
Fiu vagy lány vagy és korod?
Egyszer én már abba hagytam pár éve azt gondoltam jobb lesz nélküle de visza estem ebbe a mély depresszióba az életem minősége 0 volt úgy gondolom a gyógyszerrel könyebb,de remélem nem lesznek semmi káros mellékhatásai a késöbbiekben sem
2016. jún. 7. 20:34
6/6 anonim válasza:
Benzodiazepim tartalmu, ami nem igazan tul jo.. de edesanyam is regota szedi, szerencsere semmi baja, de nei s legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!