A péniszem borotválása után miért kiütéses?
Pár napja kérdezte valaki leborotváljam e,mert nagyon zavar .Szinte csak én voltam egyedül,aki ellenezte ezt.Más mindenki borotváld csak le .
Még azt is írtam,aki leborotválja párnap mulva jön az új kérdés ,pontosan ugy leirva ahogy most .
Én 0 pontot kaptam,mások meg zöldet.
Kiírta a jó választ akkor is ,én .
Mindenki saját sorsának a kovácsa .Örülj ha nem jutsz el vele a bőrgyógyászatra .Nem minden bőr viseli el a borotválást.Remélem adnak nagyon jó választ,akik erre biztatnak mindenkit,hogy kell utána való problémákat megoldani .
Ritka torz lehetsz, ha neked a péniszeden is szőr nő...
Nekem csak a tövénél meg körülötte..na de maga a pénisz..
Az intim borotválás után azért keletkezett a bőrfelszínén irritáció, egyrészt mert ott a legérzékenyebb a bőr. Másodsorban szakszerűtlenül végezheted a borotválást.
A kérdéseim a következők lennének hozzád:
Borotválás előtt lenyírtad a szőrt rövidre?
Beáztattad fürdés közben jó meleg vízben, hogy megpuhuljon a bőr?
Bekented borotvagéllel?
A szőrszálakat a növés irányában, új éles pengével borotváltad le?
Vagy sokszor átmentél egy helyen?
Használtál bőrradírt?
Hidratáltál?
Karbantartottad?
Nos, ha ezeket a leglényegesebb dolgokat figyelmen kívül hagytad, akkor ne csodálkozzál azon, hogy borotválás után irritációt okozott a bőrfelszínén pár nap elteltével. Ugyanakkor az is irritációt okozhat, ha törülközővel nagyon erősen törölted dörzsölted meg a bőrt. Vagyis nem pamutból készült alsóneműt viseltél, vagy nagyon feszes alsóneműt, ezzel együtt nagyon feszes farmer nadrágot viseltél, amelyek feldörzsölhették a bőrfelszínét.
Szőrtüsző gyulladásnak hívják a jelenséget, keress rá a neten.
Idővel hozzászokik a bőröd, főleg a jó minőségű borotvát és jó minőségű fertőtlenítőt használsz.
Borotváld nyugodtan, ha neked úgy tetszik.
Kinek ez a jó, kinek meg más, hidd el, nem az idióta kommentelők fogják megmondani a tutit.
Én egyszer lenyírom, egyszer borotválom, egyszer meg hagyom szőrösen, ahogy épp tetszem magamnak. A többit szard le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!