Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A pulcsik ki tudják ritkítani...

A pulcsik ki tudják ritkítani a szőrzetet karon? 18/F

Figyelt kérdés
Elég gyenge, szőke szőrzetem van karon és furcsállom hogy nem annyi mint pl lábamnál mert ott erős és normális mennyiség. Arcomon is csak pehely szerűek. Nem hormon probléma ez?:S Vagy csak szimplán nem vagyok szőrös típus. De akkor lábamnál miért mégis szőrös?
2010. ápr. 11. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugi "csak" 18 vagy, még változhatnak a dolgok! És szinte biztos, hogy ez nem hormon probléma. A pulcsik szerintem pedig nem ítrják a szőrödet (persze ha van velükkapcsoltaban valami "tüneted" akkor lehet, hogy alergiás vagy az anyagukra pl.: viszket tőlük a karod, vagy hámlik a böröd, ezesetben lehet, hogy ezek okozzák a szörtelenedést)

Még az is lehet, hogy nem megfelelő a karodban a vérkeringés, ellentétben a lábaddal amit nap mint nap használsz, ezen úgy változtathatsz ha megmozgatod ill. edzed őket.

Persze lehet, hogy így maradsz... De ez szerintem teljesen okés :) Semmi bajod nincsen, persze ha nagyon agódsz menj el dokihoz :)

2010. ápr. 11. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát kiszokott pöttyökbe pirosodni de csak karom, nemtudom mitől. És azért gonodltam hirtelen hormon gondra mert szerszám is elég kicsi. Mereven 12max.:( De majd azért kivizsgáltatom magam amikor idom lesz(nyár közepe:S)
2010. ápr. 11. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Milyen a testalkatod? A 12 centi miatt nem kell kivizsgáltatnod magad, az pont jó, főleg ha kövérebb vagy, mert akkor a valóságban nagyobb, csak belül van egy része :)

Megfigyeltem, hogy aki sokat van rövidujjúban, annak szőrösebb a keze, aki nyáron is hosszú ujjúban van, az meg csupaszabb. Talán ez lehet nálad is.

Más problémád nincs?

2010. ápr. 12. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a felkar hátsó része pöttyös, az fehérjetúlterheltség jele. Vagyis egész kiskorodtól kezdve allergiás vagy a tehéntejre.
2010. ápr. 13. 10:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a pénisz egy része betvan az miben más mintha nincs? Mármint plusz rész nem a péniszre gondoltam :)
2010. ápr. 13. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!