A pulcsik ki tudják ritkítani a szőrzetet karon? 18/F
Nyugi "csak" 18 vagy, még változhatnak a dolgok! És szinte biztos, hogy ez nem hormon probléma. A pulcsik szerintem pedig nem ítrják a szőrödet (persze ha van velükkapcsoltaban valami "tüneted" akkor lehet, hogy alergiás vagy az anyagukra pl.: viszket tőlük a karod, vagy hámlik a böröd, ezesetben lehet, hogy ezek okozzák a szörtelenedést)
Még az is lehet, hogy nem megfelelő a karodban a vérkeringés, ellentétben a lábaddal amit nap mint nap használsz, ezen úgy változtathatsz ha megmozgatod ill. edzed őket.
Persze lehet, hogy így maradsz... De ez szerintem teljesen okés :) Semmi bajod nincsen, persze ha nagyon agódsz menj el dokihoz :)
Szia!
Milyen a testalkatod? A 12 centi miatt nem kell kivizsgáltatnod magad, az pont jó, főleg ha kövérebb vagy, mert akkor a valóságban nagyobb, csak belül van egy része :)
Megfigyeltem, hogy aki sokat van rövidujjúban, annak szőrösebb a keze, aki nyáron is hosszú ujjúban van, az meg csupaszabb. Talán ez lehet nálad is.
Más problémád nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!