Baj, ha nem szoktam alsógatyát hordani, csak télen? 20/F (többi lent)
Na igen, azért egy boxert felhúzhatnál, már csak higiéniai okokból is.. ott is szabadon lehetnek a herék.
Amúgy nem szükséges szűk alsót hordani, sőt szvsz nem is egészséges. Én laza boxert hordok már évtizedek óta, semmiféle "megereszkedés" nincs, ez nem női mell :D
A herezacskó ugyanolyan kemény és feszes tud lenni mint régen. Úgyhogy nincs semmilyen negatív hatása.
A higiénivál nincs gondom.
Ha a haverom annyira részeg, h lehányja a gatyám akkor legalább én is annyira részeg vagyok, ès leszarom, h van e gatya rajtam vagy sem 😂😂😂
Ezt a visszeres dolgot olvastam egyébként.
A laza boxert meg nem szeretem, mert csak gyűrődik a farmer alatt elcsúszik, nagyon rossz szerintem...
ilyenkor én se hordok alsót és nincs gondom a tosztasággal se
Amugy fecskét hordok mert nekem nagyon lógós heréim vannak
Nem baj de furcsa és picit igénytelen dolog is,hogy folyton ott lógnak a golyóid,vízlet cseppesek a gatyáid és ha úgy hozza a helyzet le kell venni a nadrágot,át kell öltözni,n nadrágod cserélni ott állsz egy bránerba.
Berúgásról annyit inkább hánya le a nadragját és legyen picit piszkos ha túlzásba vitte a mulatást és menjen úgy haza,majd otthon letusol,átöltözik,kimossa a gazdáját mint hogy gatya és minden nélkül kujtorogjon,mert aki így kujtorog annak a fejével igen nagy baj van.😊
De higéniai szempontból nem jó,a nadrágod folyton víelet cseppes lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!