Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Baj, ha nem szoktam alsógatyát...

Baj, ha nem szoktam alsógatyát hordani, csak télen? 20/F (többi lent)

Figyelt kérdés
Olvastam, h kell a tartás a heréknek, de azt, h az a jó, ha minél többször vannak szabadon,szerintetek? Vagy 2éve hordom így, kényelmesebb sokkal, esetleg, aki több ideje nem hord alsógatyát valami elváltozást tapasztalt?pl. Megereszkedtek a golyói vagy vmi? Köszi előre is!

2016. máj. 29. 11:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
Ez akkor lesz majd gáz, ha ráömlik benzin/haverod részegen lehugyozza, le kell venni azonnal, aztán nem lesz alatta semmi. :D
2016. máj. 29. 11:19
 2/17 anonim ***** válasza:
67%

Na igen, azért egy boxert felhúzhatnál, már csak higiéniai okokból is.. ott is szabadon lehetnek a herék.

Amúgy nem szükséges szűk alsót hordani, sőt szvsz nem is egészséges. Én laza boxert hordok már évtizedek óta, semmiféle "megereszkedés" nincs, ez nem női mell :D

A herezacskó ugyanolyan kemény és feszes tud lenni mint régen. Úgyhogy nincs semmilyen negatív hatása.

2016. máj. 29. 11:23
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
Alsót nem azért hord az ember, hogy tartsa a golyókat, hiszen vannak például laza fazonúak is, amik semmit nem tartanak. Higiéniai okokból hordunk alsót, hogy ne kelljen minden nap tiszta nadrágot felvenni. Az alsónadrág felfogja a különböző testnedveket és izzadságot, ennek megfelelően naponta cserélni kell. Ha te nem hordasz alsónadrágot, te dolgod, de akkor a nadrágodat kell cserélned naponta.
2016. máj. 29. 11:24
 4/17 anonim ***** válasza:
23%
Bocs, de a boxer nem egészséges a heréknek, ha nem tartja a heréket valami, a bal lehet elkezd majd visszeresedni..
2016. máj. 29. 11:26
 5/17 A kérdező kommentje:

A higiénivál nincs gondom.

Ha a haverom annyira részeg, h lehányja a gatyám akkor legalább én is annyira részeg vagyok, ès leszarom, h van e gatya rajtam vagy sem 😂😂😂

Ezt a visszeres dolgot olvastam egyébként.

A laza boxert meg nem szeretem, mert csak gyűrődik a farmer alatt elcsúszik, nagyon rossz szerintem...

2016. máj. 29. 11:45
 6/17 anonim ***** válasza:
31%

ilyenkor én se hordok alsót és nincs gondom a tosztasággal se

Amugy fecskét hordok mert nekem nagyon lógós heréim vannak

2016. máj. 29. 13:11
 7/17 anonim ***** válasza:
59%
Jaja, hiszen herék tartó nélkül életképtelenek, hiszen nem az evolúció alakitotta évmilliók alatt az elhelyezkedésüket.
2016. máj. 29. 15:47
 8/17 anonim ***** válasza:
49%

Nem baj de furcsa és picit igénytelen dolog is,hogy folyton ott lógnak a golyóid,vízlet cseppesek a gatyáid és ha úgy hozza a helyzet le kell venni a nadrágot,át kell öltözni,n nadrágod cserélni ott állsz egy bránerba.

Berúgásról annyit inkább hánya le a nadragját és legyen picit piszkos ha túlzásba vitte a mulatást és menjen úgy haza,majd otthon letusol,átöltözik,kimossa a gazdáját mint hogy gatya és minden nélkül kujtorogjon,mert aki így kujtorog annak a fejével igen nagy baj van.😊

De higéniai szempontból nem jó,a nadrágod folyton víelet cseppes lesz

2016. máj. 29. 16:57
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
Kimossa a gatyáját akartam írni
2016. máj. 29. 16:59
 10/17 anonim ***** válasza:
58%
Nyáron volt hogy én is alsó nélkül vettem fel farmert, legtöbbször nyaraláskor, tök laza érzés szerintem. Mondjuk felettem vékony nyári nadrágot is alsó nélkül, főleg amiben háló is van, de vigyáztam, hogy ne üljek le a buszon. (Ha a buszon leülök, mindig merevedésem van :)
2016. máj. 29. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!