Fitymatúltengésem és szűkületem van, az orvos teljes körülmetélést javasol, tényleg nincs más megoldás ilyenkor?
Pontosan jól írta az előttem szóló,ami egészséges azt a részt nem kell bántani, nagyon sokaknak teljesen jól sikerült a részletes metélés.
Arról is linkelhetnénk most akkor cikket hogy van akinek a teljes metélés sült el rosszul.
Üdv! 27 éves vidéki srác vagyok. Észrevettem, hogy a fitymám kiszárad, kirepedezik. Főleg együttlétek után napokig tartott mire begyógyult. Próbáltam gomba ellenes készítményekkel kenni, kamillás lemosást, sebhintő port. Tartós eredményt nem értem el. Elmentem urológushoz, aki azt mondta fitymatúltengésem van. Gondolkoztam a műtéten, de kipróbáltam előtte valamit. Mivel mikor sebes lett a kirepedezett bőr, előre tolva, teljesen eltakarva a makkot, sebhintőporral beszórva vártam a gyógyulást. Hatalmasat bakiztam, mivel szűkületem alakult ki. Szerencsére nem túl súlyos, de merevedéskor hatalmas problémát okozott, mivel ilyenkor már nem tudtam hátrahúzni, és együttlétekkor ismét felszakadozott.
Amit ezután tettem: Miután felszakadt akár több helyen is, nem alkalmaztam a sebhintő port, igaz ezzel lassítva a gyógyulást, de emellett nem előre tolva tartottam a fitymát, hanem hátrahúztam a makk mögé. Ezáltal folyamatosan feszült kissé, és elég kényelmetlen volt. Naponta többször is ilyen hátrahúzott állapotban merevedést "okoztam", ezáltal a sebeknek szétnyílva kellett gyógyulniuk. Eredmény: A kiszáradás nagyon ritkán visszatér, egyébként nemi betegségre is visszavezethető, tehát érdemes ilyen szakrendelésre elmennetek a párotokkal, és ne gyanakodjatok rögtön, hogy megcsalt, mert sok betegség nem csak nemi úton terjedhet. A lényeg viszont, a szűkületem teljesen elmúlt. Mivel a bőr kitágult állapotában történt a hegesedés, és a regenerálódás, így nem szűkült, hanem tágult. Mára együttlétekkor sem szakad szét, és nem hátráltat semmilyen formában. Nem fáj, nem feszül. Nem tudom mikori a topic, de ha valaki aki hasonlókkal küszködik és elolvassa, majd segít neki, már megérte írni ide. A folyamat nem tart tovább 1 hétnél, tehát mielőtt rohannál vágatni, egy próbát szerintem megér, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!