14 éves vagyok és nagyon szőrös a péniszem tövénél, hogyan borotváljam le?
Figyelt kérdés
Még soha nem csináltam és félek tőle, szeretem szőrösen, tetszik de már nagyon is az.2016. máj. 16. 18:51
1/14 anonim válasza:
Jobb ha ollóval levágod a nagyját.Sok kellemetlenségtől mentesülsz igy .Ezzel azért még férfias maradsz .
2/14 A kérdező kommentje:
köszi
2016. máj. 16. 19:00
3/14 anonim válasza:
Sehogy ne borotváld! Ha van nyírógéped azzal vágd rövidre, akár 0-ra is. Így nem fog kipattogzani.
4/14 anonim válasza:
veszel egy kisfejű trimmert é meg van oldva
5/14 anonim válasza:
Csokis Axe + öngyújtó aztán adjad neki
6/14 anonim válasza:
Ha ollóval vágod, akkor még nagyobb lesz. Ha borotválod akkor is, szóval ha belekezdesz akkor folyamatosan kell majd. :) Nem baj, ha szőrős. Funkciója van! És férfias is. Egy olyan példát nem tud az ember felhozni miért érdemes leborotválni ...
7/14 anonim válasza:
Hagyjuk már a városi legendát arról, hogyha levágjuk a szőrszálat jobban fog nőni, mert nem fog.
8/14 anonim válasza:
Elozsor vagd le olloval rovidre majd asztasd be borotvahahhal es ovatosan kezd el borotvalni 3 pengeju borotvakapaval majd utana kend be arcszesszel.
10/14 anonim válasza:
Csupaszra semmiképp sem szed le,az nagyon nem szép,vágd csak le ollóval rövidebbre így férfias marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!