Hogy borotváljam le a péniszem környékét?
Még a péniszem feletti rész úgy ahogy de vannak elszórtan 1-1 szőrszálak a herezacskómnál meg a péniszem oldalán nem sok persze.
Hogy és mivel csináljam hogy ne sértsem meg, mert már párszor előfordult, hogy 0-lással csináltam és a herezacskómnál lévő szőrtüszőbe belevágott. Kicsit vérzett de nagyon rossz érzés volt. Hogy és mivel csináljam, hogy elkerüljem az ilyesfajta sérüléseket?
Aki nem tudja hogy kell a gyantát használni,jobb ha nem próbálkozik be vele .Végleges megoldást nem ad .A bőr ugyan úgy kipattoghat utána .A lábon lévő bőr nem olyan érzékeny ,mint a nemi szerven ,és környékén ./Kozmetikus
körből értesülve /
Az elektromos borotvát a herezacskó borotválására ne használd! Csúnyán megvághatod magad! (
A legegyszerűbb, ha sima borotvával csinálod és persze lassan, hogy ne vágd meg magad!
Ne borotváld le,mert nem férfias,ha férfiak közé keveredné valamilyen nyilvános zuhanyzóba meg is bámulnának és be is szólhatnának érte,meg eleve másnap már búnak is ki az új kis szőrszálak,nincs érteleme.
Ha túl sok a szőrőd és zavar akkor vágd ollóval csak rövidre,így férfias is marad és ápolt is lesz.
Szomorú lenne, ha ezen múlna valaki férfiassága! A nyilvános zuhanyzókban sem szólnak meg szerintem, legalábbis én ilyesmit egyáltalán nem tapasztaltam és nem is hallottam róla (lányoknál persze nem tudom, hogy mi a szokás). Ráadásul uszodában vagy konditeremben pl. pont a versenysportolók azok, akik borotválják magukat és nem csak a nemi szervüket!
Hordd nyugodtan úgy, ahogy Neked a legkényelmesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!