Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fokozott izzadás miatt lankadá...

Fokozott izzadás miatt lankadás miért?

Figyelt kérdés
40éves vagyok de ez már régebb ota fennáll. Szex kozben ha annyira elkezdek izzadni hogy folyik rolam a víz a szerszámom lelankad kicsit pihenek mulik az izzadás ujra harcra kész vagyok. Magas vérnyomásra szedek gyogyszert. Lehet ennek koze hozzá? vagy csak maga az izzadás miatt? mert tény hogy zavar. Mit lehet ellene tenni? vagy szokjak hozzá hogy ez van?

2016. máj. 15. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Az izzadás jelzi a szívműködés zavarát is. A szívműködés zavara pedig erekciós problémát is okozhat. Tehát ilyen irányba jó lenne kivizsgáltatni magad!
2016. máj. 15. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
23%

Izzadás sex közben még fiatal korban sem ritka .Azt írja erről a szexológia,az az igazi sex,amikor még az ember lábaszárán is folyik a víz .Nálad pedig az a gond,hogy az izzadásra terelődik a figyelmed .

A legjobb szív probléma jelző,viszont a pénisz .

Nálad van merevedés ,sőt még nem is egyszer,Nem gondolom hogy a szíved kellene vizsgáltatni .

Ha van merevedés ,akkor a magas vérnyomásra szedett gyógyszer nem okoz gondot .

2016. máj. 15. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Na most jól megmondom én is a megoldást.

2 lehetőség van.

1. hogy szervi okok állnak a háttérben.

2. hogy pszichés okok.

A kivizsgálás azért jó megoldás, mert ha szervi ok van, akkor az kezelhető, ha nincs, akkor megnyugszol és lehet megszűnik a pszichés ok is. Ha nem szűnik meg, akkor legalább meg van az út, merre tovább.

Amúgy sem árt időnként ha ez embert átnézik, minden rendben van-e. Sok betegség megelőzhető!

A férfiakat 35 év felett különösen érintik a szív és érrendszeri megbetegedések, így nem árt különös figyelmet fordítani a megelőzésre.

2016. máj. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!