Nagyon gyorsan beizzadok mindig mitől lehet?
Figyelt kérdés
Ma is csak egy kabátot vettem magamra és egy póló volt alatta, beértem a suliba busszal kb 15perc alatt és már beizzadt a hónaljam pedig begolyóztam és befújtam parfümmel, nem büdös csak gyorsan megizzad a hónaljam. Aktívan sportolok, hetente 3-4 küzdősport edzésem van és mellette heti 1-2szer kondizom és kb állandóan izomlázam van ezért azt mondták hogy ez az oka mert gyorsabb az anyagcserém emiatt, meg az izomláz miatt is. Ez állhat a dolog mögött?2016. febr. 8. 16:10
1/2 anonim válasza:
A reteges oltozkodes is szamit, esetleg indulas elott mosd le torlokendovel, torold szarazra, es hintoporozd be. En is izzados vagyok, csak a gyogyszertari izzadasgatlo segit.
2/2 anonim válasza:
Az orvosok szerint a legjobban méregteleniti az izzadás a szervezetet .Az izzadás nem más,mint a test egyenletes hőfokon tartása .Ezt meggátolni nem szabad ,ha lehet akkor az öltözködéssel kell védekezni.A szagokra meg ott vannak a dezodorok,bár ezek sem mind jó hatást fejtenek ki a bőrre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!