Idődzakosan (nem szabályosan, többi lent) fáj a herém, ugye nincs nagy bajom?
Figyelt kérdés
17 eves vagyok, nehany hete van(elso) baratnom, es egy-egy talalkozas utan elkezd fajni a herem, es alhasam, ami pici pihenes utan elmulik, de azert elegge kellemetlen. Mi tehetnek, mi lehet a bajom?2016. máj. 15. 11:59
1/4 A kérdező kommentje:
Ja es ez akkor kezdodott, mikor egyszer eleg sokaig nem pisiltem, vsszatartottam(akkor is vele voltam), es elkezdett fajni az alhasi resz
2016. máj. 15. 12:04
2/4 anonim válasza:
Ez a "vőlegénybetegség". Keress rá!
3/4 dellfil válasza:
Ezt hívják "vőlegény fájdalom"-nak. :)
Mihelyt beteljesül a vágyad, el fog múlni a kellemetlen érzésed.
Nincs bajod. Természetes reakciója a férfi szervezetnek. Ha nem juttok el a szexig - valamilyen oknál fogva - nem marad más, mint, hogy maszturbálsz. De ez csak erősen "B" terv legyen. :D
dellfil
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, nagyon megkönnyebbültem :) azt hittem valami nagy bajom van
2016. máj. 15. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!