Hi! Szabályosan lőtték be a helix fül piercingemet?
Kb. 1,5 hónapja belövettük az első piercingemet,ami egy helix.Simán belődték,szépen gyógyul is,de utána néztem egy kicsit hogy ne álljak hozzá hülyén...és találtam valamit ami nem hagy nyugodni!Azzal a tűzőgép szerű valamivel lőtte be,amivel a 3. lyukakat....(Egyszerre lett 2 cimpába,és egy porcba lőtt...)Amiket láttam videókat,nem azzal szúrták át,szabályos ez?Lehet hogy csak azért csinálta így,mert ilyen fiatal vagyok???
13\l
Szia! :)
Hát jobban utána kellett volna nézni mert rosszul is járhattál volna. Persze jó szalonban nem is lőnek porcba belövőpisztollyal de már mindegy.
Persze hogy nem belövővel lőnek a vidókon mert az nem szabályos. Nem is szabad. A nem porcos részen még persze lehet mert az a legegyszerűbb. De a porcnál? Nem. A pisztoly miatt sokkal nagyobb a nyomás a fül porcon mint ha szúrnák ezért nagy az esélye hogy eltörik a porc a füledben ami eszméletlenül fáj ráadásul lassan is gyógyul. Szóval neked nagy szerencséd volt és legközelebb olvass utána jobban és válassz jobb helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!