Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hi! Szabályosan lőtték be a...

Hi! Szabályosan lőtték be a helix fül piercingemet?

Figyelt kérdés

Kb. 1,5 hónapja belövettük az első piercingemet,ami egy helix.Simán belődték,szépen gyógyul is,de utána néztem egy kicsit hogy ne álljak hozzá hülyén...és találtam valamit ami nem hagy nyugodni!Azzal a tűzőgép szerű valamivel lőtte be,amivel a 3. lyukakat....(Egyszerre lett 2 cimpába,és egy porcba lőtt...)Amiket láttam videókat,nem azzal szúrták át,szabályos ez?Lehet hogy csak azért csinálta így,mert ilyen fiatal vagyok???

13\l

2016. jan. 30. 09:52
 1/2 anonim válasza:

Szia! :)

Hát jobban utána kellett volna nézni mert rosszul is járhattál volna. Persze jó szalonban nem is lőnek porcba belövőpisztollyal de már mindegy.

Persze hogy nem belövővel lőnek a vidókon mert az nem szabályos. Nem is szabad. A nem porcos részen még persze lehet mert az a legegyszerűbb. De a porcnál? Nem. A pisztoly miatt sokkal nagyobb a nyomás a fül porcon mint ha szúrnák ezért nagy az esélye hogy eltörik a porc a füledben ami eszméletlenül fáj ráadásul lassan is gyógyul. Szóval neked nagy szerencséd volt és legközelebb olvass utána jobban és válassz jobb helyet.

2016. febr. 2. 16:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké,köszônöm szépen!!!
2016. febr. 7. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!