Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek az normális ha a...

Szerintetek az normális ha a péniszemet merev állapotban nem tudom hátra huzni csak egy kicsit?

Figyelt kérdés

2016. máj. 14. 10:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én inkább azt javasolnám, hogy ne offolj, és ne forgasd ki azt amit a másik neked ír jelen esetben mindent amit írtam neked,viszont idegen szemmel inkább magadat figyeld meg, hogy hat, amit te itt ezen a fórumon csinálsz, mert értelmes dolgot azt sajnos nem, erről pedig sajnos sok apróság árulkodik a kommentjeidben.

Ezek után, más kérdezők téged illető kritikái és a veled való eddigi tapasztalataim alapján is azt kell hogy állítsam, felelőtlen és ostoba az az ember vagy gyerek, aki rád hallgat, és megfogadja a tanácsaidat, mert ezzel csak önmaga ellen fog cselekedni. Ne haragudj, de ezek sajnos egyre világosabb tények amelyek alapján kijelenthető, hogy nemcsak hogy a férfiak fitymaproblémáihoz nem értesz, de még értetlen is vagy, sőt, sértettségből ellenkezel, ezt pedig mind te árultad el magadtól a viselkeddel és a válaszaiddal, ha pedig ezzel szembesítenek, nem vagy hajlandó tudomásul venni az észrevételeket, hanem idegesen magyarázkodni kezdesz, és belátó magatartás helyett terelsz (mint az előző kommentedben is) vagy visszatámadsz, ami éretlenségre vall.

Azt javaslom, fordítsd a figyelmedet inkább olyan tevékenységre, amivel nem más emberek egészségével, önbizonytalanságával "játszasz", és nem ártasz nekik, mert a jelenlegi Gyakorikérdések-, és más fórumokon folytatott tevékenységeid veszélyesek mások, főleg a naiv gyerekek testi épségére nézve! Tudom, ez neked nem tetszik, és nem fogod ezt magadtól belátni, se nem fogod ezt akarni elfogadni, akkor viszont a Kérdezők, főleg a kétségbeesett gyerekek és tinik fogják meginni a levét annak, amit csinálsz hozzáértés nélkül. Ha tényleg jót akarsz nekik, ha valóban jószándékú lennél, megértenéd, hogy káros, amit te csinálsz, és ez egy olyan téma, amelyben pusztán jószándékkal, de hozzáértés nélkül nem lehet segíteni nekik! Én is tudom milyen az, ha segíteni szeretnél valakinek, de azt értsd meg, hogy "a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve!"

Ha segíteni szeretnél a segítséget keresőknek, ne ajánlgasd nekik a módszereidet, ne buzdíts másokat olyan dolgokra, amelyek módjával magad se vagy tisztában, és ne jelents ki olyan dolgokat egyértelműen, amelyekről orvosok is csak vizsgálatokkal győződnek meg! Hagyd őket meg a fitymaproblémáikat békén, és ne kommentelj a topikjaikba, ahogy azt majdnem mindenhol megteszed! Csak ennyit kell, hogy tudomásul végy!

2016. máj. 19. 01:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Ó,jaj.:-)
2016. máj. 20. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!