Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet fitymaszűkületem van?

Lehet fitymaszűkületem van?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben már lankadtan is nehezen tudom hátrahúzni a bőrt és akkor is nagyon szorít. Ha merev akkor már nem tudom. Nemrég még viszonylag könnyen lejött. Lehet azért van mert mostanában elég sokat nőtt és vastagodott? Mit csináljak? Esetleg valami házi módszer? Az orvost szeretném elkerülni. Javulhat ez magától, vagy mindenképp az orvos, esetleg műtét segíthet? 13/f

2016. máj. 13. 16:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
36%

Az a baj, hogy itt megy a sok "okos tanács" arról, hogy mit tegyél, a baj csak az, hogy itt egyeseknek semmi tapasztalata nincs, úgy osztogatnak tanácsokat, nem is biztos, hogy egy felhasználónévről. Te meg kipróbálod, és reménykedsz, hogy nem cseszed el. Mert ha nem tudod hogy csináld jól, mert mész a saját fejed után, és teljesen ismeretlenek "jótanácsaira" hallgatsz, könnyen csak rontani fogsz a helyzeteden, akkor aztán kapni fogod apudtók a fejmosást, mekkora hülyeséget csináltál! Amíg nem a saját farkukról van szó, sajnos itt mindenki "okos és tapasztalt". És te? Vállalod a felelősséget a farkad épségéért ha az itt osztogatott jótanácsokkal eléred a sebészeti szakrendekést? Vagy akkor jössz ide vissza, és kiírod a következő kérdésedet is, akkor már kétségbeesve?

Ebbe belegondoltál már kérdező? Vagy előbb inkább megcsinálod magadnak a bajt, aztán akkor majd ráérsz gondolkodni, ahogy azt itt már jónéhány másik áldozatul esett kérdező is kénytelen volt megtenni?

Tetszik-nemtetszik, bocs, de ki kell az igazságot is mondania valakinek!

2016. máj. 14. 13:30
 12/12 anonim ***** válasza:
25%

Tornáztatni csak akkor szabad ha nincs sérülés,se fájdalommal nem jár.

Jobb lenne ha urológushoz mennél vele mihamarabb főleg ha csak nem régóta vetted észre hogy romlott a helyzet.Mindjárt itt a szünidő,menj orvoshoz.

2016. máj. 16. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!