Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ti hogy gondoljátok?

Ti hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés
A fitymámat lankadt állapotban hátra tudom húzni, de mereven már csak maximum félig. A fékem is rövid. Szerintetek milyen műtétre lenne szükség? A teljes metélést szeretném elkerülni. Orvoshoz készülök, csak szeretnék előtte tájékozódni.

2016. máj. 11. 18:21
 1/8 A kérdező kommentje:
22 vagyok, ez lemaradt.
2016. máj. 11. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
urológián jelentkezz.
2016. máj. 11. 18:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy megyek orvoshoz.
2016. máj. 11. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha a fitymafék és rövid akkor azt eltávolítsák majd.Ha fitymaszűkületed van,megvizsgál az urológus,elmondja ő mit gondol és ha a metélést javasolná(mert sok metélés párti)megmondom azt mindenképp el szeretnéd kerülni,azt szeretnéd hogy a fitymád megmaradjon ês akkor elmondja milyen műtéti eljárások vannak még(z plasztika,fityma plasztika,bemetszés)
2016. máj. 11. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
34%

Lankadt állapotban kevésbé szokott az kiderülni ,hogy rövid a fék .Mereven meg el sem jutsz addig,hogy ez kiderüljön .

Az orvos meg csak lankadt állapotban vizsgál .Legalább is eddig mindenki ezt írta ,akiről tudok .

Ez nem akkora szükület,hogy egyből rálehet mondani,akkor metéljünk .Nagyon sok függ az orvosoktól,mit javasolnak .

2016. máj. 11. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
30%

Miért 0 ás a 2# válasza.

Hát nem ott kell jelentkezni,mert eddig ilyen problémával ott kellett .

2016. máj. 11. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

Off: 5-6!

Szerintem a pontozó bajnokok nyomnak le téged mindig,pedig sok jót írsz.Tőlem ment a zöld.N em tudom mivel dühítette fel őket,de sok eszük lehet ha ezzel szórakoznak.

Menj el nyugodtan urológushoz,ha a metélés felhozza megmondod te azt szeretnéd elkerülni és akkor más alternatívákat is elmond az orvos.

Akaratos ellenére nem megélhetési körül!

2016. máj. 13. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Azt magadnak is fel tudod mérni, hogy tényleg túl szűk-e és csak azért nem megy mereven, vagy a fék állja a dolog útját.

A fitymán az esetek nagy részében lehet nyújtani, akár felnőtt korban is.

2016. máj. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!