Vajon fogok még nőni? (Pontosabban lent! )
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok 185-190cm,és 80kg. Többnyire az oviban is kiemelkedően magas voltam ugyan nem egyedűl.Úgy vettem észre hogy a legtöbben 15 évesen amikor továbbtanultak akkor kezdenek el nőni igazán. Ami még ide tartozik hogy nekem már 13 évesen szőrös volt a hasam. Lehet, hogy koraérő vagyok és már nem növök egyáltalán?2016. ápr. 30. 21:35
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és ezen kívűl 46 os a lábam és gerincferdülésem is van
2016. ápr. 30. 21:41
2/4 anonim válasza:
Még nőhetsz, fiam 14 évesen a nyári szünetben 10 centit nőtt.
3/4 anonim válasza:
Nőhetsz is,a bátyám 13 évesen 178 cm volt,16 évesen 186 cm és olyan 190-193 cm magasra nőtt,a lába 45-ös volt kb 20-as éveiben és mire 30-hoz közelített 47-esre megnőtt. .(apu 182 cm magas,45-ös a lába)
4/4 anonim válasza:
Nőhetsz. 17-18 éves korodig még biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!