Ha sokan vannak a mosdóban szabad használni 3 piszoár közül a középsőt is?
Dehogy,az szentségtörés,a pokolra jutsz!!!!
Egyébként természetesen lehet,azért van ott.
Ha 3 piszoár van és abból a szélsőnél már van vki, akkor "illik" (íratlan szabály) a másik szélsőt elfoglalni.
Ha a két szélsőnél állnak, akkor ha van szabad wc, akkor inkább oda szoktak bemenni, de természetesen azzal sincs probléma ha elfoglalod a középsőt.
Elnézést!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, miután konstatáltam, hogy a kérdés valódi...
Tehát. Tedd fel az eldöntendő kérdést magadnak, mi a cikibb, "nyilvánosan" elővenni, vagy becsurgatni? Szerintem innen döntsd el Te!
Szerintem is, ha a két szélsőnél állnak, akkor meg kell próbálni a fülkéket, ha azok is tele vannak, akkor illik használni a középső piszoárt.
Mellesleg, nem értem, miért nem tesznek minden férfi mosdóba a piszoárok közé elválasztó kis méretű falat, ill. lapot. Néhány helyen van ilyen, sokkal kulturáltabb.
Lásd: [link]
Csupán igényesség kérdése, hogy tesznek e ilyet!
Munkahelyemen csempézett kis fal van a piszoárok között, a fülkékben pedig az angol vécén olyan ülőke, melyen egy automata nejlont visz körbe gombnyomásra. :-)
Ilyen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!