S. O. S Fiú létemre ha meg nyomom az egyik mell bibómatt picit vérzik, mi lehet velem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,aszt vetem észre ha az egyik mell bibómatt megnyomom akkor valami váladék folyót ki belőle.Átlátszó volt nem is fájt gondoltam valami kamaszodással kapcsolatos dolog ezért nem foglalkoztam vele.Ma aszt vetem észre hogy ha erősen meg nyomom akkor egy kis csepp vér jön ki,de egyáltalán nem fáj meg ha nem nyomom meg akkor nem is jön ki semmi.Mi bajom lehet elégé beparáztam.............2016. ápr. 26. 19:17
1/4 A kérdező kommentje:
Most meg nyomtam újra most megint valami víz szerű váladék ez mi a fene lehet?Próbáltam a másiknál ott nagyon erősen kell nyomnom hogy egy ici pici ki jőljön.
2016. ápr. 26. 19:21
2/4 anonim válasza:
Semmi probléma,a fiuk mellében is vannak hasonló mirigyek ,mint a lányokéban ,és azok nedvet is termelnek .
A bent lévő csomó a kamaszodással van kapcsolatba .
Ne nyomkodd,mert azzal idézhetsz elő problémát .
3/4 anonim válasza:
Remélem tudod, hogy férfi létedre is lehet melldaganatod. Minél előbb keress fel egy dokit, akár háziorvost is, majd tovább utal. De 16 évesen szerintem valami mirigyes gondjaid lehetnek, jobb ha látja egy szakember is.
4/4 szamo77db válasza:
Fordulj orvoshoz, ő fogja tudni, igényel-e teendőt amiről írtál. Biztosíts az érintett területnek teljes nyugalmat, ne nyomkodd, ne gyötörd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!