11/18 szamo77db válasza:
Szerintem ez rendjén való így. Ne szorongj miatta.
12/18 anonim válasza:
Igen normalis a szorosodes ebben a korban akkor mar mindjart varhatod az elso ejszakai megomlest is
13/18 anonim válasza:
Igen normális
Azt jelenti kezdesz testileg érni
Olyan 2-3 év alatt lesz teljesen szőrös a péniszed felett és a zacsid
Tetszik a lányoknak
A szőr azt jelzi hogy már nem vagy kisfiú, úgyhogy ne nyírd le.
14/18 szamo77db válasza:
Nagyon egyetértek az előttem szólóval!
15/18 anonim válasza:
valaki írta a hajnyírót :DDD najó valahogy el kell kezdeni igaz.... 5 cm-es szőrt nem vinné a borotva lehet :D
szerintem ne ezen aggódj ez egy baromság már bocsánat...inkább kezd el akár már most törni az agyad hogy majd hogyan ne legyen korai magömlésed! ne recskázz sokat fiatal korban gyakran csinálod akkor ez a vége...én tudom :D
16/18 anonim válasza:
Hülyeség. Rengeteget recskáztam tizenévesen, és nincs korai magömlésem.
17/18 anonim válasza:
nem szeretik csak a csupasz banditákat meg ha szoros epiláld le
18/18 anonim válasza:
Teljesen normális!Rendben vagy! 12 éves koromban, nekem a hónaljam is szőrös volt, a fenekem is. 13 évesen a hasam és a melkasom is. A lányoknak szerintem bejön a szőrös pénisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!