HELPMEPLS2002 kérdése:
13 éves vagyok és ez problema?
Figyelt kérdés
Sziasztok 13 éves vagyok és a péniszem lankadt állapotban 3-4 (talán 5cm) Vékony is...Mikor áll akkor eléri a 9-10 cmert is...ez gond hogy ilyen kicsi táborban láttam osztálytarsaimet nekik se vastag de jovalata hosszabb...mellesleg szörödosött már most a honajam kezdett el...és ha áll akkor a pőrt nehezen tudom hátra huzni...Segitsetek2016. ápr. 13. 19:04
1/12 A kérdező kommentje:
Súlyom 60kg
Magasság 157-8cm
2016. ápr. 13. 19:07
2/12 anonim válasza:
A súlyod az probléma. Jó lenne egy kicsit fogynod. A serdülésed rendben zajlik. Majd nő még a péniszed. És lehet egy enyhe fitymaszűkületed.
3/12 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam.hátra tudom huzni csak egy idő után nem kellemes...
2016. ápr. 13. 19:33
4/12 anonim válasza:
A súlyoddal nincs gond, a mereted is oké, a bőrrel lehet gond, de látatlanban nehéz elmondani hogy van-e baj
5/12 anonim válasza:
Mindent leirtak. De hulyeseg a sulyoddal nincs gond.. ugy irta az illeto mintha 50kg.felesleged lenne.:)
6/12 anonim válasza:
Tudod van hús és vérpénisz.
Vérpénisz esetében ha lankadt a pénisz akkor picike,tehát van hogy egy felnőtt férfinak is csak pl. 4-6 cm,de ha feláll többszörösére nő pl 13-15 cm lesz.
Húspénisz meg lankadtan is nagyobb pl 9-11 cm,és ha áll pár cm-vel növekszik pl 13-15 cm lesz.
Tehát mindkét esetben a merev pénisz hasonló hosszú,csak ha lankadt akkor van különbség.
Még nagyon fiatal vagy és még nagyon sokat nőhetsz,vastagodnak a péniszed.
7/12 anonim válasza:
60 kg picit sok,de ha tartod ezt a súlyt akkor lehet 1-2 éven belül sokat nyúlsz magasságra és ez a kis felesleg el fog tűnni.
8/12 anonim válasza:
Hat nem tudom miert lettem lepontozva én kis növésű vagyok 150 cm 58 kg es sportolok egyáltalán nem vagyok dagadt , sőt .. Nem kevés bokor kapok.. De Mondegyis :)
9/12 anonim válasza:
Azért ,mert valakik rád szálltak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!