Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért zavar másokat hogy...

Mandula16 kérdése:

Miért zavar másokat hogy engem és a barátnőmet nem zavarja az hogy pelenkát kell hordnom és nem vagyok hajlandó katétert hordani? 16.5f

Figyelt kérdés

Kisgyerekként kiestem a kiságyból a gerincemre és az megsérült. Sajnos emiatt nem tudom a pisit visszatartani. Pelenkát kell hordanom. én már elfogadtam ezt és a barátnőmet nem is zavarja ez. mostanában mióta már nem szégyellem előtte és akár egy pelenkában és pólóban is meg merek előtte jelenni ha éppen nálunk van vendégségben, akkor szokott firkálni a pelenkámra és szerinte aranyos vagyok :D

azonban vannak olyan emberek a családomban, konkrétan anya nagymamájának a testvérének az unokája aki ápolónő.... aki folyamatosan azzal piszkál hogy hordjak katétert és fűti anyám fejét hogy valahogy erőszakolja rám- amit úgy sem tudna még ha akarná sem-.

ez miért van? Miért nem lehet a másik embert békén hagyni???

2016. ápr. 8. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen embereknek meg kell mondani, hogy foglalkozzon a saját dolgával. És agresszíven, bunkón közöld ezt vele, mert egyrészt tényleg mi köze hozzá, másrészt az ilyenek a jó szóból nem értenek, harmadrészt igy is úgy is meg fog sértődni, mert nem mindenki a szája íze szerint ugrál, akkor legalább legyen rá oka, meg az sem baj ha nem áll többet veled szóba. Egyébként meg a te tested, te életed, 16 éves vagy, ne engedd hogy beleszóljanak, főleg idegenek
2016. ápr. 9. 08:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ápolónőt nyilván azért zavarja, mert a családon belül nem tudja bizonyítani létezésének értelmét/hasznát. Egyáltalán ne hallgass rá! Katéter=fertőzésveszély és NO SZEX
2016. ápr. 9. 09:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
szia, szerintem, nincs a pelenkával semmi gond! a drága rokon meg minek szól bele?! nem az ő dolga! és pont neki kellene tudni hogy a katéter a rosszabb! amúgy meg tudja milyen? nem! akkor mitől annyira nagy a szája?! 16/f
2016. ápr. 9. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell tanulnia békén hagynia téged. Nem szégyen a pelenka viselése szükség esetén felnőttkorban sem.

Egy katétert még éjszakára is többször kell cserélni. Míg a pelenkát éjszakára kisdolgok esetében nem szükséges cserélni.

2016. ápr. 9. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!