Miért zavar másokat hogy engem és a barátnőmet nem zavarja az hogy pelenkát kell hordnom és nem vagyok hajlandó katétert hordani? 16.5f
Kisgyerekként kiestem a kiságyból a gerincemre és az megsérült. Sajnos emiatt nem tudom a pisit visszatartani. Pelenkát kell hordanom. én már elfogadtam ezt és a barátnőmet nem is zavarja ez. mostanában mióta már nem szégyellem előtte és akár egy pelenkában és pólóban is meg merek előtte jelenni ha éppen nálunk van vendégségben, akkor szokott firkálni a pelenkámra és szerinte aranyos vagyok :D
azonban vannak olyan emberek a családomban, konkrétan anya nagymamájának a testvérének az unokája aki ápolónő.... aki folyamatosan azzal piszkál hogy hordjak katétert és fűti anyám fejét hogy valahogy erőszakolja rám- amit úgy sem tudna még ha akarná sem-.
ez miért van? Miért nem lehet a másik embert békén hagyni???
Meg kell tanulnia békén hagynia téged. Nem szégyen a pelenka viselése szükség esetén felnőttkorban sem.
Egy katétert még éjszakára is többször kell cserélni. Míg a pelenkát éjszakára kisdolgok esetében nem szükséges cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!