Nos olvasgattam interneten ,hogy van ez a citrom vizes fogyás féleséget. Hogy ,ha a citromos vizet iszom az ugye keserű és a gyomrom összeszűkíti tehát nem leszek éhes .. Ez eddig oké ,de gondolom nem 16 éveseknek találták ki . Mind1 én csinálni fogom , mellette persze úszás , futás , súly emelés és társai . Csak a kérdés az lenne ,hogy ez káros lenne számomra ? Jobb tudni .
Ez teljesen hülyeség! A citromos víztől nem szűkül össze a gyomrod. Attól, hogy a citrom összehúzza a szájat, az még nem vonatkozik a gyomorra. Nem kell mindent lhinni, amit egy link helyen olvasol. Remélem, nem azt akarod ezzel mondani, hogy nem eszel semmit, csak citromos vizet iszol? Merthogy az nagyonis árt, rövid úton kórház lenne a vége!
2016. ápr. 7. 17:10
2/9 anonim válasza:
Én a citromos víztől még éhesebb leszek, nekem savat csinál és utána ennem kell.
2016. ápr. 7. 17:11
3/9 A kérdező kommentje:
Természetesen eszek , és ez alapján gondolkodtam el rajta :
Ennek semmiféle tudományos alapja nincs, ez egy üzleti vállalkozás, ami bizalmat akar ébreszteni a naíz olvasóban és el akar neked adni valamit. A méregtelenítő táplálék meg lugosítás nem tudományos fogalmak. Ezt az oldalt töröld a kedvenceid közül.
2016. ápr. 7. 17:23
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor valami tanács?
2016. ápr. 7. 17:28
6/9 anonim válasza:
Ha mozogsz naponta eleget és normálisan táplálkozol, akkor az is bőven elég a fogyáshoz.
2016. ápr. 7. 17:34
7/9 A kérdező kommentje:
Csak az a fura ,hogy a konditeremben is citromos vizet adnak :D
2016. ápr. 7. 17:48
8/9 anonim válasza:
Azért adnak citromos vizet, mert savanya és úgy érzed jobban oltja szomjadat, de kb itt ki is merül a citromos víz csodahatása. Esetleg akinek kevés a gyomorsava, annak segítheti az emésztését. De ennyi.
Attól még lehet inni, mert finom, hűsít, és inni amúgy is kell, így meg nem olyan uncsi, de nem evés helyett kell ezt inni, hanem csak úgy.
Én egy időben literszám ittam a citromos vizet, mert azt kívántam és jól esett, de nem vette el az étvágyamat, és nem ment össze a gyomrom sem tőle. Pedig ha igaz lenne mait írsz, akkor már körömnyi gyomrom kéne legyen.
2016. ápr. 7. 18:03
9/9 anonim válasza:
Azért irják a citromos vizet a neten is ,mert ez is egy üzlet ág.
A konditerembe is ezen gazdagszik valaki .
naponta mást ,és mást lehet olvasni.
Erről szól a mai világ .
80-90 évvel ezelőtt is éltek emberek,konditerem ,és citrom ízű víz nélkül .Erősek és szívósak voltak .Nem is ragozom a dolgot tovább. Ma meg mi a szó járás,tápos vagy .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!