Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gillette és társai?

Gillette és társai?

Figyelt kérdés
Magyarországon tudok venni egyáltalán olyan borotvát ami nem Gillette viszont ugyanúgy kapok meg hozzá pengeket? (hagyományos De borotva és eldobhatos borotva nem kell!!)

2015. aug. 21. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán még Wilkinson-ban van ilyen, az ismertebb márkák közül.
2015. aug. 21. 16:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Wilkinsonbol melyik?

Van más márka is a gilletten és a wilkinsonon kívül? Én mindenhol gillettet látok..

2015. aug. 21. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mt kell bonyolitani. A legolcsobb noname is leszedi a szort a kepedrol..
2015. aug. 21. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Illatszer üzletben lehet más is .Minden márkához volt hajdanán .
2015. aug. 21. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Pl a Lidl-ben is van cserélhető fejű saját márkás borotva. 3-5 élű. Az is jó és az ára is jó. Speciel én Gillette Mach 3 használok. 9-10 hónapig tudok használni egy fejet, pedig elég erős a szőrzetem.
2015. aug. 21. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Amig lesznek az üzletekben hagyományos pengék ,addig a hozzájuk tartozó befogót is lehet kapni .
2015. aug. 21. 17:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó de a kérdésem továbbra is az hogy van-e meg a gilletten és a wilkinsonon kívül nagy márka..
2015. aug. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!