Vajon lehetséges?
Nem, max az alacsony fehérvérsejtszám szúrna szemet. Az viszont már valszeg bizonyos tünetekkel is járna.
Ha ennyire félsz, csináltass HIV-tesztet.
Egy sima vérvételből nem mondják meg, hogy AIDS-es vagy-e. Ahhoz külön célzott AIDS teszt kell.
Amúgy nekem a férjem előtt 6 pasival volt szexuális kapcsolatom, 3 éve voltam nem kíváncsiságképp, hanem más dolog miatt teljes körű kivizsgáláson, köztük nemi beteg szűrésen és AIDS tesztem is volt és minden negatív lett.
És ezt nem lehet megmondani abból, hogy kinek hány partnere volt. Mert nyilván nagyobb az esély nemi betegség terén egy olyannal, akinek számtalan szexuális kapcsolata volt, de lehet, hogy valakinél egy partner is elég, ha pont olyannal volt szexuális kapcsolata, aki valamilyen nemi betegséggel volt fertőzött.
Figyelj, ahelyett, hogy ezen túráztatod az agyad, és mindent összeolvasol, menj el szűrésre. Itt vannak a lehetőségek:
Egyébként bármelyik nemigondozóban is megcsinálják ingyen.
Az 5. által belinkelt információk régiek.
Itt vannak szűrések Budapesten és vidéken:
Kérdező, vérképből HIV fertőzést nem lehet megállapítani. 2 ex esetén valóban nem sok valószínűsége van a HIV elkapásának, de ha biztosra akarsz menni, ne parázz, menj el egy szűrőhelyre és megnyugodhatsz.
Kedves kérdező!
Az AIDS-et előbb elkapod, majd hosszabb idő után jelentkeznek tünetek. Ergo hiába nincs tüneted, attól még bármilyen nemi betegség benned lehet. Tünetek meg majd jelentkeznek, vagy ha rajtad nem is, mert sok nemi betegség nem is a férfin jelentkezik, mert a férfiaknál tünetmentes, hanem átadják a női félnek és rajta fognak jelentkezni.
A legegyszerűbb, hogy elmész egy szűrésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!