Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Herevisszér, mellék here...

Herevisszér, mellék here ciszta lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem régiben volt egy elég csúnya balesetem mikor is lecsúszott a lábam a bicikliről és nagyon csúnyán bevertem a heréimet. Nagyon fájt megilyedtem minden nap néztem többször is érzek e rajtuk valamit 2-3 napig semmi elváltozás nem volt 4. nap éreztem egy kb borsó szem nagyságú csomót a bal herémen. Bementem az ügyeletre megvizsgálták volt ultrahang is azt mondták ez nem most keletkezett csak mostvettem észre mellékhere ciszta nem kell vele foglalkozni. Pedig meggyőződésem volt, hogy előtte nem volt ott de ők tudják ők az orvosok. aztán azóta eltelt kb fél év a ciszta ugyanúgy ott van még, de olvastam a herevisszérről és megtapogattam a heregolyók felett és érzek ereket ami szerintem elég vastag is.. ÉS néha mintha tompa fájdalmat éreznék onnan, de ez lehet csak azért van mert hajlamos vagyok bemesélni magamnak mindent. Azt nemtudom a fájdalmat lehet-e egyáltalán, de félek hogy herevisszerem van. Azt szeretném kérdezni más aki egészséges is érez ereket a heregolyók felett?? Megyek majd urológiára, mert pikkelysömörös lett a hajam alatt a fejem egykét helyen és beutaltak mindenre mert az mondták gyulladás van valahol a szervezetembe és így jön ki. Csak az nem mostanába lesz.. Légyszi valaki írjon valamit más is érez e ereket félek nagyon, hogy elvesztem egyszer ezmiatt a nemzőképességemet.. Egyébként más semmilyen gond nincs vele fehér a spermám . 23/F

2016. márc. 24. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos hogy 23 éves vagy? Az orvos megmondta, mi bajod van és azt, hogy azzal nem kell foglalkoznod. Az pedig, hogy beverted a tököd, semmi hatással sincs a nemzőképességedre :) Ha minden tökön rúgott fiú meddő lenne, pár év alatt kihalna az emberiség.
2016. márc. 24. 19:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben de nagyon csúnyán bevertem olyan érzésem volt mintha le is szakadtak volna mert el is akadtak szegények.. Fél órát csak gugoltam egy hang nemjött ki a torkomon.. De rá 4 napra bementem ultrahang minden aztmondták nem kell foglalkozni vele. Hát nemtudom kicsit olyan volt mintha le akarnának rázni.. Az a baj azóta eltelt fél év kitudja mi lett. Nagyon hipohander vagyok amúgy lehet csak bemesélem magamnak..
2016. márc. 24. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Figyelj... Ha annyira beverted volna, fel se tudtál volna állni.. Leszakadni nem szakadt le, hisz akkor még jobban ordítottál volna a fájdalomtól és ugyebár belső vérzés szepszis minden hülyeség előjönne aztán már nem is élnél ennyi idő után.

Cisztával tényleg nem kell foglalkozni, főleg, ha kicsi és nem okoz gondot.

Hereviszere mindenkinek van. Csak nem mindenkinek "tágult". Szóval igen egészésges ember is tud ereket kitapogatni.. meg az ondóvezetéket is.. Az mind ott van és egyéb képletet is ki lehet tapogatni...

Ha az orvos azt mondta rendben van akkor rendben van.

Ha bármilyen probléma lenne ott lent.. akkor fél év alatt folyamatosan fájt volna..

De, ha meg akarsz nyugodni menj egy magán urologushoz és mondd el a panaszaidat. Amúgy variocelét UH-n észrevették volna, szóval szerintem nincs...

Az, hogy valahol gyulladás van a szervezetedbe egyszerűen meg lehet tudni. -> Góckutatás.

2016. márc. 24. 20:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen megyek oda is beutaltak. Most kicsit megnyugtattál köszönöm! :-) De így is úgy is megyek urulógushoz csak a pikkelysömör miatt, de majd megkérem nézzen rá erre is remélem megteszi.
2016. márc. 24. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!