Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van ilyen szuper kis...

Miért van ilyen szuper kis méretű péniszem?

Figyelt kérdés
Nem a merev állapottal van baj...hanem a lankadttal. Kb. 7 centi vastag lankadtan és 9 centi hosszú. És úgy néz ki, mintha semmi sem lenne az alsógatyámban. Ha látok a strandon másokat, mindenkinek hurka vastagságú bráner dudorodik ki a nadrágból. A családban is ez volt, ha alsógatyámban voltunk, akkor nagyapámnak is ilyen méretesnek tűnt kívülről meg édesapámnak is. Nekem meg olyan, mintha nem is lenne ott semmi. Ha alsógatya van rajtam, semmi se látszik belőle, elveszik gyakorlatilag, olyan, mintha nem is lenn! A heréim is kicsik. Gyakorlatilag mintha 7 éves korom óta semmit nem nőttem volna lent. Volt már csaj, aki leszólta, hogy olyan mintha nem is lenne péniszem. Az öltözőben is utálok vetkőzni, mindig a falnak fordulok, mert rémesen kicsi az egész, kb. babszem méretű. Piszkosul frusztrál, hogy mindenkinek dagad a gatyája, nekem meg semmi sincs benne. Egyébként 17 éves vagyok, ha ez számít valamit.

2016. márc. 21. 16:45
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Na ez olyan eset,amit az időjáráshoz lehet hasonlitani .

Azt kell elfogadni ami van .Ha belekokányolnak ,abból csak baj lehet .

2016. márc. 21. 19:59
 22/39 anonim ***** válasza:

Kit érdekel lankadtan? :D

Nekem is vérpéniszem van és elég kicsi alapból. Nem mértem, de nem hiszem hogy nagyobb lenne a tiédnél, 7 centi körül lehet. De viszont amikor kell akkor jól kinyújtózik és az a lényeg ;D Barátnőm nagyon élvezi, ahogy a keze alatt 2-3x akkorára nő :D

Ne szégyelld magad ezért, azt mondtad mereven nincs bajod vele, akkor meg nem számít mekkora lankadtan. Ha valami csaj beszól mond meg, hogy nézze meg állva ha meri :))

18F

2016. márc. 21. 20:44
 23/39 anonim ***** válasza:
7 évesen már petyhüdten is 9 centi volt a cerkád? Ejha!
2016. márc. 22. 17:03
 24/39 A kérdező kommentje:
Nem mértem, de szemre nem nőtt.
2016. márc. 22. 18:50
 25/39 anonim ***** válasza:

Te lankadtan a 9 cm nem kicsi,pont jó,semmi baj nincs vele.

Csak te képzeled be hogy kicsi.

Gondolj bele akinek vérpénisze van annak ernyedten igen pici van hogy csak 3-5 cm a pénisze,mereven nekik is megnő.De azért ez valóban pici náluk.

2016. márc. 22. 19:19
 26/39 A kérdező kommentje:
Nekem is vérpéniszem van. Valószínű ezért is kis gumicukor méretű.
2016. márc. 22. 19:22
 27/39 anonim ***** válasza:
A 9 centi nem gumicukor. Az itt kérdező 11-12 éveseknek mereven annyi
2016. márc. 22. 19:25
 28/39 A kérdező kommentje:
Hát érdekes. Mindenesetre a merev értékkel nincs gond, de akkor a petyhüdt is normális ezek szerint.
2016. márc. 22. 19:34
 29/39 anonim ***** válasza:
Ernyedten 9 cm írtál ami bőven jó méret és azt írod mereven sincs gond.Szetintem semmi gond nincs itt.
2016. márc. 22. 19:42
 30/39 anonim ***** válasza:

Nincs vérpéniszed,mert az ernyedten elég kicsi 3-5-6 cm.

A tiéd inkább húspénisz ami ernyedten sem olyan kicsi 9-13 cm.

2016. márc. 22. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!