Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van ilyen szuper kis...

Miért van ilyen szuper kis méretű péniszem?

Figyelt kérdés
Nem a merev állapottal van baj...hanem a lankadttal. Kb. 7 centi vastag lankadtan és 9 centi hosszú. És úgy néz ki, mintha semmi sem lenne az alsógatyámban. Ha látok a strandon másokat, mindenkinek hurka vastagságú bráner dudorodik ki a nadrágból. A családban is ez volt, ha alsógatyámban voltunk, akkor nagyapámnak is ilyen méretesnek tűnt kívülről meg édesapámnak is. Nekem meg olyan, mintha nem is lenne ott semmi. Ha alsógatya van rajtam, semmi se látszik belőle, elveszik gyakorlatilag, olyan, mintha nem is lenn! A heréim is kicsik. Gyakorlatilag mintha 7 éves korom óta semmit nem nőttem volna lent. Volt már csaj, aki leszólta, hogy olyan mintha nem is lenne péniszem. Az öltözőben is utálok vetkőzni, mindig a falnak fordulok, mert rémesen kicsi az egész, kb. babszem méretű. Piszkosul frusztrál, hogy mindenkinek dagad a gatyája, nekem meg semmi sincs benne. Egyébként 17 éves vagyok, ha ez számít valamit.

2016. márc. 21. 16:45
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Majd ha felnősz, szégyellni fogod az előző írásod. Most csak egy kis gyökér vagy, remélem javulni fog.
2016. márc. 21. 18:29
 12/39 anonim ***** válasza:

Mert, létezik feszes here? Amúgy szerintem mind extrém ronda, de a túl apró az nem egészséges.

Viszont a pénisz nettó kicsiségének problémáját még mindig nem értem. Ha a csajod beszól, akkor nem neked való a csaj... Normális csajt a bruttó méret érdekli, nem tökéletesen mindegy, hogy nettóban mennyire optimálisan foglal helyet? :D De tudom, hogy a fiatal fiúkat még érdekli ez is. A férfiak még azt is kezelni tudják jó esetben, ha a bruttó is kicsi, ezt dobta az élet, megtanulják azt jól kihasználni s a nem péniszorientált szexuális dolgok is segítenek valamit. Felesleges azon őrlődni, amin nem lehet változtatni.

A merevedési problémák megint más lapra tartoznak, de hogy mi lenne élesben, azt szerintem nem tudhatod. Nem mindenkinek áll fel minden csinos nőre.

2016. márc. 21. 18:34
 13/39 A kérdező kommentje:

#11: Igen, igen. Egyszer csak felnövök, de addig még büntetlenül gyökérkedhetek.

#12: Majd megpróbálok vele együtt élni. Mást úgyse tudok tenni.

2016. márc. 21. 18:43
 14/39 anonim ***** válasza:

"büntetlenül gyökérkedhetek"

sajnos -.-

2016. márc. 21. 18:51
 15/39 A kérdező kommentje:
Megpróbálok megváltozni. De most mély ponton vagyok. Egy virtuális pofont elfogadok persze.
2016. márc. 21. 18:53
 16/39 anonim ***** válasza:
De miért? Kit érdekel lankadtan milyen nagy? De komolyan. Ne foglalkozz azokkal akik leszólnak emiatt, igen szegényes a lelkiviláguk. Nekem is kicsi a mellem, most sértődjek meg mert azt mondtad, nem kéne ilyen lány? Én is ezen stresszeltem, hogy nem fogok kelleni senkinek, aztán jött a párom, akit a fenék jobban érdekel, mint a mellek, és teljesen jó neki. Akkor meg?
2016. márc. 21. 19:14
 17/39 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen rossz példa volt, mert a fenék előrébb van nálam a rangsorban. De a mell sem árt, ha nem olyan nagyon pici. De te se tudsz vele mit csinálni. Én is felszínes vagyok sajnos. De ha nem áll fel egy sovány nőre, akkor nem áll fel. És ha nem megy, akkor nem működik a kapcsolat sem.
2016. márc. 21. 19:19
 18/39 anonim ***** válasza:
Honnan tudod milyen lesz, amikor igazán szerelmes leszel valakibe, és végre együtt lehettek, hogy fel fog-e állni? Mivel feltételezem nem volt részed még ilyenben, ne döntsd el előre, hogyan fogsz reagálni.
2016. márc. 21. 19:21
 19/39 anonim ***** válasza:
Amíg a kapcsolatból csak a szex érdekel, nyilván így fogsz viszonyulni a dolgokhoz. De ez idővel változik majd. Addig keress olyat aki tetszik, és vállald hogy neki esetleg te nem tetszel. De akkor nem értem miért keseregsz, ha ugyanazt kapod vissza.
2016. márc. 21. 19:24
 20/39 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy nem vagyok egy érzelmes figura. Nincsenek érzelmeim, engem a szexualitás vonz a másik félhez. Nem tudom elképzelni milyen beleszeretni valakibe.

Ez a pénisz dolog meg abból fakad, hogy maximalista vagyok mindenben, ezzel meg nem lehet mit csinálni, mert ezt dobta a gép. De magamat ismerve nem igen leszek érzelmesebb vagy szerelemre éhesebb. Egyáltalán azt sem tudom mi a szerelem? Biológia vagy érzelmek? Vagy a kettő elegye. Ha magamba nézek, akkor inkább a tudományos hátteret látom. Nem akarok persze kihasználni senkit vagy ilyesmi. De engem inkább az élvezet hajt, mint az együtt töltött közös idő távlata vagy egy szép család képe.

A farkam meg csak megnő. Ha meg nem, akkor nem. Persze valamennyire mindig zavarni fog, de ha áll, akkor legalább nem kell panaszkodnom.

2016. márc. 21. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!