Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak, ha rengetegszer...

Mit csináljak, ha rengetegszer kell pisilnem?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, az este úgy 7× voltam kint wc-n, 1 óránként, sugárban vizeltem, és rosszul aludtam miatta. Régebben is előfordult már, viszont volt, hogy egész nap nem ittam semmit (nem is voltam szomjas), és este mégis wc re kellett mennem. Mi lehet a gyógyír? Honnan jön ennyi víz? Sokat vizelek.
2016. márc. 16. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
urológus
2016. márc. 16. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
28%

Kedves 1 es válaszoló.Jó választ írtál,csak a bunkója összekevert bennünk,mert nekem is 51 % van .Akár most ez a válasz is 0 lesz.Ilyenkor tünik ki a bosszú állás .

Nekem kell elnézésed kérnem ,mert ő erre nem lenne képes utólag .

Dolgozik a veséd,és a húgyhólyag meg nem ürül ki ,csak részlegesen .A vizsgálatot az urológián kellene kezdeni .

A vizelet egyébként a vérből választódik ki .

Laborba biztosan elküldenének .

2016. márc. 16. 12:42
 3/4 A kérdező kommentje:
2: Ezt kinek írtad? Kösz a választ, de én csak néha pontozok, az 1. más miatt 0%-os.
2016. márc. 16. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

A válaszom első része azoknak szólt,akik most nagyon mellé nyúltak .

A második rész,a kérdésedre írányult .

2016. márc. 16. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!