Hogyha halszagú a péniszem, az gombás fertőzés?
Figyelt kérdés
Néhány hete olyan szaga van a péniszemnek, mint a döglött halnak, amikor megmosom, elmúlik fél napra, aztán megint olyan.... ez normális??? vagy ez gomba??? 15/F2010. ápr. 2. 23:24
11/13 Tutujka válasza:
Okozhatja a kellemetlen szagot egy eseteleges szappan, tudfürdő használata.
Válts intim mosóra, rendbe teszi a savas háztartását a bőrödnek.
Hidd el sokat fog segíteni.
Amúgy a gombás fertőzések adta lehetőségek felett se haladj el könnyelműen.
Nekem is voltak hasonló panaszaim, én automatikusan a Canestenhez nyúltam, ha gomba, ha nem.
Ártani nem árt egy kúrát bevezetned, betartva a mellékelt használati utasítást.
Fontos, hogy tisztálkodás után maxi szárazra töröld a péniszed.
Azután kezeld.
12/13 anonim válasza:
A szag okozója lehet még a felgyülemlett szmegma is ami a fityma tövében termelődik és amikor megmosod akkor múlik csak el. Ez teljesen normális.
13/13 anonim válasza:
Nem hinném hogy az volna,nekem is elég tunakonzerv szaga van néha.Ez attol van ha befülled meg hugyás is egyben. Nincs mit tenni,csak el kell mosogatni ha társaságba megy az ember elötte.Utána nincs gond vele egy ideig.De szerintem én arra tippelek,hogy a magas proteintartalmú ételektől lehetséges, én bodybuildingezek, és kell bizony a protein, ez okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!