Van valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet a makkomon a bőr piros és repedezett?
Figyelt kérdés
Először gombás fertőzésre gondoltam, és két hete használok már canesten krémet de egyáltalán nem változott. Ha esetleg lehet valami összefüggés, a nyelvem is fura már egy pár hónapja, amolyan térképnyelv szerű, duzzadt, piros, és széle recés, meg az ízlelőbimbók eltűntek adott helyekről.2016. márc. 11. 00:39
1/11 anonim válasza:
Lehet ez durván fog hangzani a kis agyadnak de próbáld meg felfogni.
Keress
Fel
Egy
Orvost
!!!
2/11 A kérdező kommentje:
A nyelvemmel már voltam orvosnál, gombaellenes oldatot kaptam, ami nem szüntette meg a panaszomat. Ne haragudj, hogy feltettem a kérdést, csak abban reménykedtem, hogy hátha akad valaki akinek már volt hasonló problémája és esetleg tudna tanácsot adni, mielőtt az orvos előtt letolnám a gatyámat.
2016. márc. 11. 00:47
3/11 anonim válasza:
És arra nem gondoltál ha nem szűnt meg azzal is kéne még menni?
4/11 anonim válasza:
Egyértelműen összeszedtél valami nemi betegséget, fertőzést egy csajtól .
6/11 A kérdező kommentje:
Hát a barátnőm elvileg tiszta. Ki volt vizsgálva, tőle max gombás fertőzést szedhettem össze, ami ugye nem igazán ragályos. De ha azt is szedtem össze, a Canestennek helyre kellett volna hoznia.
2016. márc. 11. 00:57
7/11 anonim válasza:
Pedig ez nekem STD-nek tűnik és ehhez szükséged lehet orvosi segítségre.
8/11 A kérdező kommentje:
Kitől kaptam el ha csak a barátnőmmel voltam, és neki nincs?
2016. márc. 11. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!