Ha másképp maszturbálok, az mennyiben befolyásolja a nemi aktus menetét?
Mivel régen rövid volt a fitymafékem, nem tudtam hátrahúzni a fitymám, ezért nem is próbálkoztam a hagyományos vertikális maszturbálási technikával.
Helyette a péniszem tetejének dörzsölésével próbálkoztam, ami számomra megfelelőnek bizonyult.
A probléma csak az, hogy a másik módszerrel nagyon nehezen következik be az ejakuláció, ezért nem tudom, hogy ez később lesz-e hatással a szexualitás terén.
Te jóságos ég! Még olvasni is kellemetlen volt.
Próbáld ki egy nővel, és kiderül.
Ha elhagyod teljesen a dörzsölős verziót és csak a hagyományos módszerrel csinálod, előbb utóbb át fog állni az idegrendszered, h arra váltódjon ki az ejakuláció.
Az első jónéhány alkalommal nem fog menni, de ha kitartó vagy képes leszel áthelyezni a "hamis" mozdulathoz rögzült válaszreakciót egy másik idegcsoportra.
Én azt javaslom, h egy pár hétig-hónapig érdemes abbahagynod teljesen a maszturbálást és utána a hagyományos módszerrel újra kezdeni.
Én mindig úgy vertem ki, hogy hasra feküdtem az ágyra.
Utána a párnám alá nyúltam mintha csöcsök lennének.
Utána pedig elkezdtem olyan föl-le mozdulatokat csinálni a testemmel mintha ba*sznék. :DD
Ezt olyan 8 évesen fedeztem fel. :DD
Hat ez fantasztikus. Remélem leszoktotok rola azóta mind w ketten mert nem hiszem hogy normális nemi életet éltek ha nem.
Vagy ha élvezetek is a barátnőtök biztos hogy nem. Rá fog menni a kapcsolatotok, de cáfoljatok meg nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!