Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha másképp maszturbálok, az...

Ha másképp maszturbálok, az mennyiben befolyásolja a nemi aktus menetét?

Figyelt kérdés

Mivel régen rövid volt a fitymafékem, nem tudtam hátrahúzni a fitymám, ezért nem is próbálkoztam a hagyományos vertikális maszturbálási technikával.

Helyette a péniszem tetejének dörzsölésével próbálkoztam, ami számomra megfelelőnek bizonyult.

A probléma csak az, hogy a másik módszerrel nagyon nehezen következik be az ejakuláció, ezért nem tudom, hogy ez később lesz-e hatással a szexualitás terén.

2016. márc. 1. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Te jóságos ég! Még olvasni is kellemetlen volt.

Próbáld ki egy nővel, és kiderül.

2016. márc. 1. 22:09
 2/5 anonim válasza:

Ha elhagyod teljesen a dörzsölős verziót és csak a hagyományos módszerrel csinálod, előbb utóbb át fog állni az idegrendszered, h arra váltódjon ki az ejakuláció.

Az első jónéhány alkalommal nem fog menni, de ha kitartó vagy képes leszel áthelyezni a "hamis" mozdulathoz rögzült válaszreakciót egy másik idegcsoportra.

Én azt javaslom, h egy pár hétig-hónapig érdemes abbahagynod teljesen a maszturbálást és utána a hagyományos módszerrel újra kezdeni.

2016. márc. 1. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Én mindig úgy vertem ki, hogy hasra feküdtem az ágyra.

Utána a párnám alá nyúltam mintha csöcsök lennének.

Utána pedig elkezdtem olyan föl-le mozdulatokat csinálni a testemmel mintha ba*sznék. :DD

Ezt olyan 8 évesen fedeztem fel. :DD

2016. okt. 3. 14:39
 4/5 anonim válasza:

Hat ez fantasztikus. Remélem leszoktotok rola azóta mind w ketten mert nem hiszem hogy normális nemi életet éltek ha nem.

Vagy ha élvezetek is a barátnőtök biztos hogy nem. Rá fog menni a kapcsolatotok, de cáfoljatok meg nyugodtan

jún. 14. 12:39
 5/5 anonim válasza:
Az én barátom hasonlóan élvez el mint ti. Az elején elvoltam, viszont már egyre jobban fáj hogy nem tudoM kielégíteni... és egyre jobban meg visel....NEM VAGYOK elég izgató számára vagy nem szeret eléggé .. nem vagyok elég jó... bármit is csinálok nem tud elelvezni csak ha magának csinálja nem megszokott módon... szóval ahhoz hogy ő elelvez igazából semmi közöm...de tényleg semmi... igazából sztem a szexet sem szereti... mivel nen élvezi.. ez rettenetesen zavar, nem tudom, hogy ez kesobbiekre milyen hatással lesz a kapcsolatunkra, mert ha ő nem akar ezen valtoztatni...akkor neken sincs ráhatásom... pedig nagyon szeretem őt és nem szeretném hogy ezen menjen el😔
jún. 14. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!